Allah'a Söz Verdik |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah'a Söz VerdikEşhedu: şahitlik ediyorum, söz veriyorum ve yemin ediyorum ki, en la ilahe: Allah Cc(cc)'dan başka kanun koyan hiç bir gücü kabul etmeyecek veAllah Cc (cc)dan başka kendisine kulluk yapilan herşeyi reddedeceğim Vahye dayanmayan bütün beşeri sistemleri reddedip (demokrasi,laiklik,kominizm,sosyalizm) anayasa olarak yalniz şeriat'i kabul edeceğim Allah Cc(cc)'in kanunlarina yani kur'ana muhalif kanunlar koyan parlementolara rey'imle asla destek vermeyip hayat kanunlarimi yalniz kur'andan ve sünnetten alacağim Heykele ve puta tapmayacak, putlaştirilan varliklara itibar etmeyecek, ilahlaştirilmaya çalişilan hiç bir ilahi "ilah" olarak kabul etmeyeceğim Allah Cc(cc)in dostlarini dost, düşmanlarini düşman bilecek Allah Cc(cc)'in razi olmadiği hiç bir kişi,kuruluş,toplum ve toplulukla yardimlaşmayacağim Islam'i saptiran hakki açikça söylemeyen şeriati inkar eden batili hak olarak gösteren laik düzenin maaşli memurlarina itibar etmeyeceğim Ill: Allah Cc( ya rabb! ) ancak senin hükmüne,kanunlarina,yani ilahliğina inanacağim Senin kanunlarina göre hayatimi düzenleyeceğim Senin kanunlarina göre yönetecek ve yönetileceğim Senden başkasina kulluk yapmayacağim Yaratici olarak seni tanidiğim gibi,yönetici olarakta seni taniyacağim Yaşamiş olduğum sürece senin şeriatinin yeryüzünde hakim kilinmasi için gayret edecek, nefsimi,malimi ve canimi senin yoluna feda edeceğim Sadece senin şeriatina tabi olacağim Yaptiğim her işte senin rizani arayacak ve senin razi olduğun kullardan olacağim Ve eşhedu: Ve yine şahitlik ediyorum, söz veriyorum ve yemin ediyorum ki, enne muhammeden abduhu ve rasulüh: Tüm insanliğa örnek,önder ve rahmet olarak gönderdiğin nebin muhammed (sav) senin kulun ve elçindir Hayatim boyunca kendime sadece onu önder ve örnek bilecek, ondan başkasini önüme katmayacağim Muhammet (sav)'in kur'an'i hayatina aktardiği şekilde bende hayatima aktaracak; o'nun küfre karşi verdiği mücadeleyide kendime prensip edinip tüm davranişlarimi o'nun bize tebliğ ettiği Allah Cc (cc)'in vahyine göre düzenleyeceğim bu kelimelerin anlamlarını idrak ederek birdaha diyelim; EŞHEDÜ ELLA İLAHE İLL Allah CcVE EŞHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RASULUHÜ |
|