|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çok, duyduğum, endişe, hakkında, inanmak, kaderi, yalanlamak, ümmetim, yıldızlara |
![]() |
Ümmetim Hakkında En Çok Endişe Duyduğum: Yıldızlara İnanmak, Kaderi Yalanlamak.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ümmetim Hakkında En Çok Endişe Duyduğum: Yıldızlara İnanmak, Kaderi Yalanlamak..--ahir zamanda ümmetim hakkında en çok endişe duyduğum: yıldızlara inanmak, kaderi yalanlamak ![]() ![]() --bir adam gelse de bakıcıya (falcıya) bir şey sorsa, inanmasa bile, kendisinin kırk günlük namazı kabul olmaz ![]() ![]() ![]() --bir adam bakıcıya veya kahine gelip ‘’bildi yahu’’ derse Resulullah’a geleni inkar etmiş olur ![]() ![]() Aleyhisselatu Vesselam efendimiz’e geleni inkar etmek ![]() ![]() -- bir adam bakıcıyı tasdik etse, maHzur görmeyerek haize bir kadınla veya kadınla gayri meşru yoldan münasebette bulunsa, Hz ![]() ![]() ![]() ![]() --bir adam bir kahine gelse bir şey sorsa o adamın kırk gün tevbesi kabul olmaz ( veya tevbe nasib olmaz) ![]() ![]() ![]() fala inanma falsızda kalma tabirimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gazetelerde astroloji köşeleri çıkıyor hergün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() televizyonlarda bile astoloji programları yayınlanıyor, yıldız falları açılıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|