Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyorsaniz, cevap, lütfen, verin

Lütfen Cevap Verin Biliyorsaniz?

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cennetteki eşleri anlatmış bi arkadaş ben de onunla ilğili soruyorum Eşimin istememe şansı varmı bu kızları ben bunu düşündükçe çok üzülüyorum hep dua ediyorum Allah'ım bu dünyada birleştirdiğin eşimle beni ahirettede birleştir güzelliklerle oda böyle dua ediyoBenim bildiğim Ahirette seviğinle birliktesindir ama eşimi başkasıyla düşünmek beni çok üzüyo ateşler basıyo bana biliyorum belki o zaman böyle düşünmeyebilirim ama şimdi canım yanıyo hatta ağlıyorum böyle düşününce kalbime bi hüzün düşüyor lütfen bi bilgisi olan cevap versinBen onu güzel imanı için sevdim yani o benim sadece dünyalıgım degil ahiretliğimde inşallah hep böyle dua ediyorumAllah rızası için bi bilgisi olan baylaşsın

Allah'a emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sa Kardeşim Allah Teala Cennetliklere Orda Tertemiz Eşler Nasip Eeceğini Bildiriyor Kadin Içinde Ayni Vaat Vardirkadinlar Için Hizmetkar ğilmanlar Erkekler Için Hizmetkar Huriler Vardir Eğerki Allah'tan Eşini Isteyeceksen Allah Sana Ahirette Verecek Lakin Dile Getirmiş Olduğun Gibi Ahiret Hayatinda Bu şekilde Düşüncelerin Olmayacak Orasi Ebediyen Saadet Yuvasidirrabbim Cennetine Ulaştirdiği Kulunu Orada Hiç Mahzun Eder Midediğim Gibi şu Anki Düşüncelerin Dünyaya Ait Geçici Hissiyatlardir Allah Ailenle Güzel Geçimini Artirip Yuvana Mutluluk Ve Berekat Versin Inşallah Yardimci Olabilmişimdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com