|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
basörtüsü, dilegiyle, ermesi, sona, yeryüzünde, zulmünün |
![]() |
Yeryüzünde Basörtüsü Zulmünün Sona Ermesi Dilegiyle.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeryüzünde Basörtüsü Zulmünün Sona Ermesi Dilegiyle..ve sizler oGun ayetler sizin omuzlarınızdan suzuluyordu Basortusunu sancak gibi yapan eliftiniz ![]() ince ceylan derisinde,sulus yazılarda,suslu nur ayetlerinin savkıydı dalgalanan Gokte gunes gelip basınızın uzerinde dururdu Siz bir zulumun uzerine yurur gibi yurudunuz SiZ ayetlerde omuzlarından soz edilensiniz ![]() siz YERyuzunde butun meydanlarinda basortusunu bırer sancak gibi tasıyanlarsınız siz iffet ve namus timsalleri yeryuzunun zumrut tanelerisiniz Siz yeryuzune sıgmayan iman caglayanlarisiniz VE SiZLER BACILARIM Basortusu icin cile ceken gozyasi doken,zulme gogus geren,horlanan,bacılarım sOZlerınde gonulerinde imanın nurunu dalganan,Allah iicn seherlerde gozyası doken Bacılarım sizlere selam olsun ![]() ![]() Allah ve resulunu dunyadakı her seyden ustun tutan kimselersiniz SiZler Allah tan umit kesmeyensiniz Yeryuzune sanlı dırenısınizi tokat gibi carpan Sumeyyelersiniz sizler dertlerinizi sessiz beyaz dilekcelerle Allah a sunanlarsınız Sizler isteklerinizi yanlız Allah tan isteyenlersiniz VE SiZLER Allah ın mahserdeki hesabını unutup ,size alaylı gozlerle her turlu acımasizlıgı yapanların yuzune sanlı dırenısınizi tokat gibi carpan sumeyyelersiniz; SiZLERE SELAM OLSUN BAKIN DUYUYORMUSUNUZ? iste ecdadın sitemkar sesleri Sanlı ecdadların mezarlarında kemıkleri sizlıyor vatan icin ![]() Bizler ummetın erkekleri boyunlarımız egik! BACım inan ki;senin basortun gul bahcesıne donusmus ONların kanları bosuna akmamıs Onlar gul bahcelerinin sulatanı eyyup el ensariler,ulubatlı hasanlar,sutcu imamlar EY SUTCU iMAM! ![]() ![]() ![]() HEYHAT Gel gor kı,senin suuruna ne kadar muhtacız HAKKKINI HELAL ET! SEnın emanetıne sahıp cıkamadık Onlar okumak istiyorlar BACIMIN IFFETI BATMAKTA,REZiLIN YUZUNE TUKURSEM ![]() dıyor merhum akif Rezıller gorevlerini yapıyorlar ![]() ![]() ![]() Peki ya bizler Adi musluman olan bizler! Rahat koltuklarmızda onların gozyaslarını izlıyoruz utanmadan,utanmadan Bacım;bakamıyorum yuzune utanıyorum,sana karsı gorevımı yapamadım O her seyın hakkıyla odendıgı gunde bılıyorum yakama yapısacaksın ![]() Tukur,tukur,YUZUME BACIM Bacım; Unutma!zalımın ezası gecer sabretmeyı bıleceksın tamam mı? Yolunuz her zaman Allah yoludur ![]() Allah ım sen bızım mevlamızsın ![]() ![]() alintidir ![]() bende bir basörtülü magduru adayi olaraktan davami sonuna kadar sürdürecegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|