Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ihtiyacım, yardımınıza

Yardımınıza İhtiyacım Var

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardımınıza İhtiyacım Var

bu konuyu farklı bir başlık altında sizlerle paylaşmıştım ama sanırım orda görmeniz zor olacak bu sebeple ayrı bir başlık açtım umarum bir sorun olmaz işte aradığım site aradığım konu yardım edin elimden tutun sizden hiç bişeyi gizlemeyecemki bana daha iyi yardım edebilesiniz 6 yıllık bir ilişkim var çat pat gidiyoruz bu 6 yıldan önce çok farklı bir insandım çocuktum cahildim aslında kötü arkadaş kötü ortam hepsinden nasibimi almıştım sigara arada sırada alkol inanın bunları değil sizlerle paylaşırken aklıma getiriken bile kendimden iğreniyor utanıyorum bütün bu yaşantımdan beni bir erkek alıkoydu sevdik birbirimizi güvendik bambaşka bir hayata çekti beni Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki onu karşıma çıkardı o olmasaydı ben ne namaz kılmayı ne dinimizi öğrenebilirdim itiraf etmek gerekirse ailemde üzerine düşen görevi yapmadı dinimizi öğretmedi annem namaz kılar başı örtülüdür ama neyse sıkıntıma geleyim hayatımda ki bu insan benim kapanmamı istiyor bende kapanmak için hevesliyim ama ailem helede babam çok karşı bir kez açtım konuyu baba ben kapanmak istiyorum dedim ve o gün babamla kapalı bir şekilde dışarıya çıktım kızdı hemde çok ben kızım modern olsun cahil olmasın derdindeyim o kapanıyor şu haline bak yakıştımı sanıyorsun daha bir sürü laf ve kapandığım gün tekrar açıldım ama erkek arkadaşım beni kapalı biliyor onun yanına giderken güzel mantomu giyip eşarbımı örtüp gidiyorum eşarbımı mantomu o aldı yaklaşık 1 2 aydır bu halde hem kendimi hem ailemi hem erkek arkadaşımı hemde en önemlisi Yaradanımı kandırıyorum kapanmayı çok istiyorum kapalı dışarı çıkınca daha huzurluyum daha mutluyum hele birde erkek arkadaşımın mutluluğu bana bakışı bile değişti kapandığımı sandığı günden bu yana ailemi nasıl ikna ederim ne derim aylardır ha söyledim ha söyleyecem ama bir türlü yapamıyorum babam halalarım çevrem herşey gözümde büyüyor biliyorum hepsi şeytanın vesvesesi off kafanızı şişirdim kısacası size bir sorum var erkek arkadaşım zorla kapatmak istediği için kapanırsam ALLAH rızası için kapanmış olurmuyum onun rızasını kazanırmıyım ve birde kapanacağımı aileme nasıl söylemeliyim çok karşılar son bir iki şeyden bahsetmek istiyorum erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ALLAH nasip ederse bir diğeri de kapanmaya niyetlendikten sonra üst üste 3 kere kapanmakla ilgili rüya gördüm 1sinde Peygamber efendimizi gördüm diğerlerinde ise kapan diye uyarılıyordum mükemmel rüyalardı yardımınıza ihtiyacım var lütfen geçmiş hatalarım için beni kınamayın cahillik cocukluktu Rabbime şükürler olsunki herşey geride kaldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com