Çarşaf Meselesi |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çarşaf MeselesiSelamun aleyküm kardeşlerim, Elhamdülillah tesettürlüyüm Yazın ferace giyiniyorum, uzuncada baş örtü kullanıyorum ama havalar soğuyup kalın giyinmek elzem olduğunda pardesü giyiniyorum Pardesüde, feracede olduğu gibi rahat etmiyorum Her kış bunun sancısını çekiyorum ve aslında en başından belli istediğim çarşafı giyinmeye karar verdim Yarında çıkıp alacağım inşallah Sizlerden Allah cc rızası için öğrenmek istediğim ise; Çarşaf çok kalın değil, yani kışın soğuktan koruyacak kadar değil, bu durumda içe ne giyilmeli? (kalın giysiler üzerine çarşaf giymek soğuktan korur mu? Çevrenizde çarşaf giyenlerden bildiğiniz veya gördükleriniz neler giyiyor? Veya aranızda çarşaflı olanlar vardır, kışın nasıl bir iç giysi ile soğuktan korunuyorsunuz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürederim |
Çarşaf Meselesi |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çarşaf MeselesiVe aleykum selam kardeşim Adına çok sevindim Çok heyecanlandm Ben de o kadar çok istiyorum kii İnşaallah bana da nasip olur Hakkında hayırlısını diliyorum Ben de ferace ve uzun basörtüsü kullanıyorum Kışın içime kalın giyiniyorum Feracelerimin hepsi bol oldugu için bir sorun olmuyorÜşümüyorum Çarşaf giyen tanıdıklarım var ama bunu sormak hiç aklıma gelmemişti Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin Dualarında bizleri de unutma |
Çarşaf Meselesi |
08-03-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çarşaf MeselesiKaLBuN_KeSiR´isimli üyeden Alıntı Ve aleykum selam kardeşim Adına çok sevindim Çok heyecanlandm Ben de o kadar çok istiyorum kii İnşaallah bana da nasip olur Hakkında hayırlısını diliyorum Ben de ferace ve uzun basörtüsü kullanıyorum Kışın içime kalın giyiniyorum Feracelerimin hepsi bol oldugu için bir sorun olmuyorÜşümüyorum Çarşaf giyen tanıdıklarım var ama bunu sormak hiç aklıma gelmemişti Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin Dualarında bizleri de unutma Allah cc razı olsun kardeşim, Rabbim cümle hanımlara hakkı ile tesettürü nasip etsin Dualarımdasınız inşallah, Allah'a cc emanet olun |
|