Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çarşaf, meselesi

Çarşaf Meselesi

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çarşaf Meselesi

Selamun aleyküm kardeşlerim,

Elhamdülillah tesettürlüyüm Yazın ferace giyiniyorum, uzuncada baş örtü kullanıyorum ama havalar soğuyup kalın giyinmek elzem olduğunda pardesü giyiniyorum Pardesüde, feracede olduğu gibi rahat etmiyorum Her kış bunun sancısını çekiyorum ve aslında en başından belli istediğim çarşafı giyinmeye karar verdim Yarında çıkıp alacağım inşallah

Sizlerden Allah cc rızası için öğrenmek istediğim ise;

Çarşaf çok kalın değil, yani kışın soğuktan koruyacak kadar değil, bu durumda içe ne giyilmeli? (kalın giysiler üzerine çarşaf giymek soğuktan korur mu?

Çevrenizde çarşaf giyenlerden bildiğiniz veya gördükleriniz neler giyiyor?

Veya aranızda çarşaflı olanlar vardır, kışın nasıl bir iç giysi ile soğuktan korunuyorsunuz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Çarşaf Meselesi

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çarşaf Meselesi

Ve aleykum selam kardeşim Adına çok sevindim Çok heyecanlandm
Ben de o kadar çok istiyorum kii İnşaallah bana da nasip olur
Hakkında hayırlısını diliyorum Ben de ferace ve uzun basörtüsü kullanıyorum
Kışın içime kalın giyiniyorum Feracelerimin hepsi bol oldugu için bir sorun olmuyorÜşümüyorum
Çarşaf giyen tanıdıklarım var ama bunu sormak hiç aklıma gelmemişti Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Dualarında bizleri de unutma

Alıntı Yaparak Cevapla

Çarşaf Meselesi

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Çarşaf Meselesi

KaLBuN_KeSiR´isimli üyeden Alıntı

Ve aleykum selam kardeşim Adına çok sevindim Çok heyecanlandm
Ben de o kadar çok istiyorum kii İnşaallah bana da nasip olur
Hakkında hayırlısını diliyorum Ben de ferace ve uzun basörtüsü kullanıyorum
Kışın içime kalın giyiniyorum Feracelerimin hepsi bol oldugu için bir sorun olmuyorÜşümüyorum
Çarşaf giyen tanıdıklarım var ama bunu sormak hiç aklıma gelmemişti Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Dualarında bizleri de unutma

Allah cc razı olsun kardeşim, Rabbim cümle hanımlara hakkı ile tesettürü nasip etsin Dualarımdasınız inşallah, Allah'a cc emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com