Kapandım Ama İstemeden Oldu |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapandım Ama İstemeden Oldusa herkese, eşim ve ailesi kapanmamı istiyor Eşim arada hediye olarak arada esarp alıyo bana Ailesi de evde denmeler yap alışmaya çalış diyodu Bende evde yalnızken farklı bağlama bicimleri deniyorum bugünde yine kalkınca eşimi işe gönderdim ve bende evde yalnzken kapandım ve sonra işe başladım Zaman nasıl geçti anlamadım bi ara zil çaldı baktım eşim aşağıdan zili çalyom bende cevap verince heme aşağı gel arabana eşyaları al ben çıkmiim işe geri dönücem dedi Bende hemen terliğimi giyip indim aşağı Beni görünce şaşırdı ve gülümsedi ama ben anlamadım Sonra çok yakışmış deyince anladım sonra ben eşyaları eve çıkarırken apartmanda komşuların bazısı da gördü 30 dk önce kayın validem aradı kutluyo ve beni görmeye gelecekmiş 2 saat içinde (kesin eşim aradı) ben ne yapıcam şimdi Daha hazır ddiildim ki |
Kapandım Ama İstemeden Oldu |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapandım Ama İstemeden Olduincele´isimli üyeden Alıntı sa herkese, eşim ve ailesi kapanmamı istiyor Eşim arada hediye olarak arada esarp alıyo bana Ailesi de evde denmeler yap alışmaya çalış diyodu Bende evde yalnızken farklı bağlama bicimleri deniyorum bugünde yine kalkınca eşimi işe gönderdim ve bende evde yalnzken kapandım ve sonra işe başladım Zaman nasıl geçti anlamadım bi ara zil çaldı baktım eşim aşağıdan zili çalyom bende cevap verince heme aşağı gel arabana eşyaları al ben çıkmiim işe geri dönücem dedi Bende hemen terliğimi giyip indim aşağı Beni görünce şaşırdı ve gülümsedi ama ben anlamadım Sonra çok yakışmış deyince anladım sonra ben eşyaları eve çıkarırken apartmanda komşuların bazısı da gördü 30 dk önce kayın validem aradı kutluyo ve beni görmeye gelecekmiş 2 saat içinde (kesin eşim aradı) ben ne yapıcam şimdi Daha hazır ddiildim ki aleyküm selam kardeşim gülümsedim okurken vardır bunda da bir hayır ki kesin hayırlı bir iş bu fısıltıları dinlemeyin 'hazır değilim' 'içimden gelmiyor' şeytanın vesveseleridir ya yapamadan tevbe edemeden ölürsek yarına çıkacağımızın garantisi var mı? insan kapanınca keşke daha önce kapansaydım diyor namaz kılmaya başlayınca keşke daha önce başlasaydım diyor sonuçta buluğa erdiğimiz zaman ile kapandığımız zaman arasında epey yıllar var yazık olmuş yıllar günahla geçirilmiş yıllar aslında size imrendim ne güzel size eşarp alınmış hediye şahsen böyle birşey görmedim hayırlısı olsun kardeşim hayırlısı da Allahın emridir |
|