O Ses |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
O SesO SES Hava bugün biraz soğuk galiba, Tonlarca yük var göz kapaklarımda Açılmıyor gözlerim ulaşamadığım ışığa Dedim uyuyayım biraz daha Ne kadar uyudum kaç zaman geçti Kulağıma gelen ilk o sesti Aşinayım bu sese daha doğarken ben Hiç unutmadım ki aynıydı bestesi Yankılanırekn o ses kulaklarımda Bir el dolaştı göz kapaklarımda Açayım ha gayret hadi derken Beyazlara büründüboyandı birden dünya Ama ben hayatımdan memnunum Biri bana şaka yapıyor galiba Yine birden o sesi duydum İmam okuyordu minarede sala Çekin yüzüme attığınız duvağı Nefes alamıyorum,çekin ne olur Ben üşümüyorum ki,annem neden örtüyor üstümü Yanımda bir hıçkırık,neler oluyor kim ağlıyor Tabi ya,kalkamayınca ben,annem hasta sandı Anne,ben iyiyimHemde çok iyi Birazıcık uzattım rüya görmeyi Bismillah şimdi kalkarım derken Allah Allah kolumu oynatamıyorum ki Yüzümdeki perdeyi şimdi biri kaldırdı Anne bu kalabalık niye toplandı buraya Hey ne yapıyorsun,çeker misin elini Neden bağlıyorsun ayak ile çenemi Bugün var bi tuhaflık sizde Size sesleniyorum duymadınız mı sesimi Yine o ses minarede sala Göçtü birisi galiba,sonu gelsede duysam,ölen kim acaba offf! amma sıkıldım,ne kadar kalabalık Kalkayım ben çıkın odadan artık Niye herkes ağlıyor,ablam-abim de gelmiş Gözleri yaşlı eyvah bizden biri mi yoksa Duyacağım ismi salanın sonunda Gözyaşı her yan,baktığım heryer Döküldü üzerime sağnak sağnak yer yer Kimse sesimi duymuyor,neler oluyor bana Kalbim neden atmıyor hayır olamaz yoksa ben mi öldüm Kime sorsam ki,korkuyorum ya ölen bensem Allah'tan yine ona döneceğim,biliyorum kesin dönüş var ama O yolun sonu ya cennet ya cehennem Yok yok ben rüyadayım galiba Gel anne beni uyandırsana Her zaman aşinası olduğum o ses Minarede okunuyor sala İnanamıyorum,ÖLEN BENMİŞİM İŞTE O SES,BUNU İLAN EDİYOR |
|