Peygamberim Sav. |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Peygamberim Sav.[FONT="Times New Roman"]Peygamberim Bana saadetler bahşeder Senin her sözün Değeri yok sensiz geçen gece ve gündüzün Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Sensiz kalsam tehlikenin içine düşerim - Sensiz aldığım her nefes bir hançer gönlüme Kokladığım her gül acı dikendir elime Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Bunun bedeli canım olsa şeksiz öderim! - Buz tutmuş kâinatı ısıtıyor güneşin Sevdalı gönülleri kavuruyor ateşin Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Sana uymayan sistemleri durmaz teperim! - Sensiz şu cihanın yoktur ki hiçbir manası Sana kavuşanların cennet olur dünyası Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Hayatımla hayatına bekçilik ederim! - Sensin hep uğruna yandığım can adadığım Her dem kalbimde saklayıp özümde sandığım Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Sözlerine sarılır kıylü kalden geçerim - Sen putkıran Hazreti İbrahim’in duası Gün görmemiş mahzun düşlerimizin hülyası Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Yaşadığın nurlu asrını her dem beklerim - Anlatmaya lügat yetersiz, kelimeler az Karanlığın bağrına dokunan beyaz Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Yolundan alıkoyan her makamı ezerim - Sensiz başımıza yağan her gün binbir belâ Bizi dert tutar başkasına olsak mübtelâ Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Derdimin dermanını sünnetinde gözlerim - Ben sevdana ruhsatlıyım hakikat budur Dünya şahid olsun meylim hep sana doğrudur Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Bedeli ölüm olsa da izini seçerim - Aşk hırkasını giydim şefaatını beklerim Ben sözlerini bir bir hayatıma yüklerim Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Nurlu yolundan alıkoyanı tekmelerim - Mübarek sözlerin her biri dünyaya bedel Sana inanmış olanlar her yerde tek bir el Peygamberim, Önderim ben izinde giderim Sana ümmet olanların safında neferim - Sensiz huzur olmaz bütün dünya sana muhtaç Hasta insanlık âlemi Sendedir tek ilaç Peygamberim, Önderim ben izinde giderim İzinde yürüyen her Müslümanı severim[/FONT] |
|