![]() |
Yüreğim Titriyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim TitriyorYüreğim titriyor ![]() ![]() ![]() Hani üzerinden dört nala bir Osmanlı habercisi geçtiği zaman, titrermiş ya toprak ![]() ![]() ![]() "Yine sefer haberi mi?"diye sorarmış ya kendine ![]() ![]() ![]() İşte öyle ![]() ![]() ![]() Titriyorum ![]() Dar bir sokak ![]() ![]() ![]() Yürüyorum ![]() Bir yanım mezarlık ![]() ![]() ![]() Yağmur yağıyor ![]() ![]() ![]() Mezarlığın duvarına oturuyorum ![]() Önce,parke taş döşeli yollara düşen damlaların ilahilerini dinliyorum ![]() Sonra hafif bir rüzgar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve toprak kokusu ![]() ![]() ![]() Ya Rabbim!Bu nasıl canlılık ![]() Dönüp arkama bakıyorum ![]() ![]() Saki soracağım,"Hep böyle mi burası?"diye ![]() ![]() ![]() Utanmasam ![]() ![]() ![]() "Geleyim mi aranıza?" bile diyeceğim ![]() Haberci ![]() ![]() ![]() Hani dörtnala ![]() ![]() ![]() Yüreğimde ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Haberim var ![]() ![]() ![]() Delicesine koşturuyorum atımı ![]() ![]() ![]() Neredeyse uçacağım ![]() Uzakta ![]() ![]() ![]() İşte görünüyor ![]() ![]() ![]() Rengarenk bir çadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oraya doğru gidiyorum ![]() Lakin ![]() ![]() ![]() Varamıyorum ![]() Cesaretim yok ![]() Uçarak geldiğim yoldan,sürüklenerek dönüyorum ![]() Haber yüreğimde saklı kalıyor ![]() Saklı kalıyor ![]() ![]() ![]() Yüreğim ki;Zindan ![]() ![]() ![]() Bütün sevincim,ümidim,gerçeklerim,hasretlerim,hırsım orada ![]() ![]() ![]() Ve kapısında gardiyan: "Medeniyet ![]() ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() Hayır bitmedim ![]() ![]() ![]() İthal malı çılgınlıkların gücü,beni esir almaya yetmez ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalmayacağım yerde saray yaptırmam ![]() Gönül zindanımda kilitli o hırs,sevinç,ümit,hasret ve gerçek bile bu dünya için değil ![]() Bu dünya için,öbür dünyadan bahsedecek dost arıyorum ![]() ![]() ![]() Gönül dostları ![]() ![]() ![]() İçimde saklı kalan haberi yalnız onlara vereceğim ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() Dostlar nerede? Haykıracağım: "İnan ki özledim! ![]() ![]() Birine,gönlümdeki bütün tereddütleri kovarak rüya sıcaklığıyla "Dostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ağlamayı ![]() ![]() ![]() "Özledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lakin ![]() ![]() ![]() Diyemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|