![]() |
Dertlerimi Yolcu Ettim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dertlerimi Yolcu Ettim...Bu defa giden ben olmayacağım ![]() Rıhtımda bekleyen gemide yolcu olmayacağım Bilet almadım bilinmez yarınlara Bulutlar dolusu ağlamayacağım ![]() Kuruttum göz pınarlarımı Barıştım artık kendimle; Bir de vefalı dertlerimle ![]() Ne zaman terk etsem onları Bırakmadılar peşimi,geldiler benimle ![]() Bütün şehirler birbirinin aynısıydı ![]() Islak kaldırımlar,soğuk rüzgarlar ![]() Yalnız sokaklar ve dertlerim ![]() Birlikte yaşadık yıllarca ![]() Ne zaman bu son desem Söz versem kendime ![]() Bir yenisi eklenirdi dertlerime ![]() Birazdan kalkacak sonsuza doğru Rıhtımda bekleyen gemi Bu defa giden ben olmayacağım ![]() Sevgiyle uğurlayacağım dertlerimi ![]() Yeni dostlar edineceğim arkasından İçlerinde adı dert olmayan Umut olan, neşe olan, barış olan ![]() İşte deniz dalgalanmaya başladı ![]() Beyaz köpükler kaldı geride gemiden Dertlerim el salladı Gittikçe kaybolan güverteden ![]() Yeni bir sayfa açtım kalan ömrüme Geçmişimi de o gemiyle yolculadım ![]() Yolluk olarak, göz yaşlarımı hazırladım Vedalaştım dertlerimle,son kez ağladım ![]() Sonra dönüp geriye yeni dostlar kucakladım ![]() Dertlerim kadar vefalı Adı umut olan,neşe olan,barış olan ![]() Bu defa giden ben olmadım ![]() Koparıp beyaz mendilimi maziden, Dertlerime el salladım ![]() |
![]() |
![]() |
|