Sizi |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
SiziSIZI İçimde anlayamadığım bir sızı, bir kalp ağrısı Birşeyleri yapamamanın eksikliği var sanki, Acı bir hüzün dalgası beni sarıyor Sorma işte sol yanım, kalbim acıyor Uzaklardan hafif bir müzik sesi geliyor Sensizliği hatırlatıyor, gözlerim doluyor Ama ağlayamam, kaybetmekten korkarım Çünkü gözbebeğimde saklarım seni Ah şu sol yanımdaki acı sızı, Gergef gergef işlemişim seni yüreğime, Buğulu camlara, adını yazmışım boş kağıtlara Ah bu ne geçmez bir sancı Öyle dalarım ki seninle hayallerime, Unutur senin adını söylerim yanımdakilere, Seninle sensizliği beraber yaşarım içimde Ah be gülüm kaybedermiyim seni hapsetmişim yüreğime Bu kalp ağrısı geçmek bilmiyor, Şu deli gönlüm söz dinlemiyor Bir bakış bir gülüş uğruna ömür veriyor Ah be gülüm kalbim çok sızlıyor |
Sizi |
08-02-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sizigercek_olan_ne´isimli üyeden Alıntı SIZI İçimde anlayamadığım bir sızı, bir kalp ağrısı Birşeyleri yapamamanın eksikliği var sanki, Acı bir hüzün dalgası beni sarıyor Sorma işte sol yanım, kalbim acıyor Uzaklardan hafif bir müzik sesi geliyor Sensizliği hatırlatıyor, gözlerim doluyor Ama ağlayamam, kaybetmekten korkarım Çünkü gözbebeğimde saklarım seni Ah şu sol yanımdaki acı sızı, Gergef gergef işlemişim seni yüreğime, Buğulu camlara, adını yazmışım boş kağıtlara Ah bu ne geçmez bir sancı Öyle dalarım ki seninle hayallerime, Unutur senin adını söylerim yanımdakilere, Seninle sensizliği beraber yaşarım içimde Ah be gülüm kaybedermiyim seni hapsetmişim yüreğime Bu kalp ağrısı geçmek bilmiyor, Şu deli gönlüm söz dinlemiyor Bir bakış bir gülüş uğruna ömür veriyor Ah be gülüm kalbim çok sızlıyor s a paylaşımlarınız çok güzel allah sizden razı olsun |
Sizi |
08-02-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Siziallah razı olsun bu şiir bana bir zamnlar uğruna çok üzüldüğüm degerli birini hatırlatı bir zamnalrdaki beni anlatıyor bu şiirben bu acıyı şöle tarif ederek bir eklemek yapmak istiyorumhani oltayı atarsın denize balık yakalanır oltayı yavaş ça çeker ve balığı kenara bırakırsın sonrada balık tam can vermek üzereyken son nefesinde tekrar suya atıp onu hayata döndürüsün fakat serbest bırakmazsın balığı tam kurtuldum derken zavallı balık ,tekrar oltayaı çekip kenara bırakırsınve bölece o balık artık yaşmaktansa ölmeyi tercih edecek duruma gelir çünkü artık her yanı acı çekmektedir kalp acısı yürek acısıgönül yarası rabbim kimseye yaşatmassınyaşayanlara rabiim bir an önce kendisine gelmesini yaradana canı gönülden tövbe etmesiniona sığınmayı nasip etsinallah razı olsun |
|