==Yolcu== |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
==Yolcu==ey Nefsim! Dinle Beni Sana Yan Diyorum Ateşlerin Içinde Yanan Gibi Yan Ona Can Diyorum Anla Beni Canimin Içinde Canan Gibi Can Yaprak Düşerse Dalindan Nisyana öğütülürse Yaz Akşamlari Sevda Sözcüklerinde, Temmuz, Ağustos Uzaklaşirsa, Yani Bir Sonbaharsa Iklim, Ağlama! El Yapimi Zanlar Hükmederse Uzun Gün Dostluklarina, Gece, Başucundan Uykusuzluk Ekerse Gözbebeklerinin Vadisine, Yüreğinin Yildizlari Kulağina Fisildayip "işte Ağlama Vakti!" Derse, Sen Yine De Ağlama! çünkü Bize Ağlamak Düşmez! Ağlama! Bize Yürümek Düşer Sevgili'nin Ardindan Sadece Ağlamak Yetmez Güzeldir Hayrani Olmak Nebi'nin; Ama Sadece Haranlik Yetmez Onun Gibi Olmadiktan Sonra Bu Yol Ilelebet Bitmez Ağaç Gölgesinde Gölgelenip Yoluna Devam Eden Yolcu Gibi Olmak Vardi Onun Gibi Olmak!!! şu Geçen ömründe Nelere Kandin? Sen Ki Dünyanin Süsüne Aldandin Yandin, Ağladin, Yine De Uslanmadin Nereye Bu Gidiş Nereye Ey Yolcu!!! Nereye Bu Gitmeler! Ey Yolcu Nereye??? Ey Nefism! Beni Dinle! Yan Diyorum Sana Ateşlerin Içinde Yanan Gibi Yan Can Diyorum Ona, Anla Beni Canimin Da Içinde Can Gibi Can Alev Sarar Da Gözlerimi, Bir Rüzgar Soğutmaya çalişir Zamanla Alevlere O Rüzgar Da Alişir Bilemez Ki Bu, Dünyanin Bir Oyunu, Bilemez, Ateşin Içimde Olduğunu Hâlâ Yanmaktadir Gözbebeklerim Ve Ben Ateşten Bir Mektup Oldum Da özgürlüğümü Yaktim Dünya Adina! Onun Adina Adimi Yaktim Ve Artik Adina Ortaktim Rüzgarsa Dilbeste Olmuştu Nar'a Söndürme Gözyaşlarinla Ağlama! çünkü Bize Ağlamak Düşmez! Ağlama! Sana Yan Diyorum Ateşlerin Içinde Yanan Gibi Yan Ona Can Diyorum Anla Beni Canimin Içinde Can Gibi Can Yaprak Düşerse Salindan Nisyana öğütülürse Yaz Akşamlari Sevda Sözcüklerinde, Temmuz Ağustos Uzaklaşirsa, Yani Bir Sonbaharsa Iklim, Ağlama El Yapimi Zanlar Hükmederse Uzun Gün Dostluklarina, Gece, Başucundan Uykusuzluk Ekerse Gözbebeklerinin Vadisine, Yüreğinin Yildizlari Kulağina Fisildayip "ağlama Vakti" Derse, Sen Yine De Ağlama! çünkü Bize Ağlamak Düşmez! Ağlama! Bize Yürümek Düşer Sevgili'nin Ardindan Sadece Ağlamak Yetmez Güzeldir Hayrani Olmak Nebi'nin; Ama Sadece Haranlik Yetmez Onun Gibi Olmadiktan Sonra Bu Yol Ilelebet Bitmez Ağaç Gölgesinde Gölgelenip Yoluna Devam Eden Yolcu Gibi Olmak Vardi Onun Gibi Olmak!!! şu Geçen ömründe Nelere Kandin? Sen Ki Dünyanin Süsüne Aldandin Yandin, Ağladin, Yine De Uslanmadin Nereye Bu Gidiş Nereye Ey Yolcu!!! Nereye Bu Gitmeler! Ey Yolcu Nereye??? D Ali Erzincanlı- Umut Mürare |
|