![]() |
Yüreğimi Avcuna Koydum..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimi Avcuna Koydum.....Yuregimi Avucuma Koydum Yüregimi avucuma koydugumdan beri parmaklarim titriyor ![]() ![]() ![]() Düsünüyorum; Yüregimin sahibi mi, Yoksa avuclarimin sahibi mi daha büyük baski altinda? Sahip olmak mi, Sahip bulmak mi daha zor? Yoksa soru sormak mi? Ritmik tikirtilarini duyuyorum ve akisini hissediyorum icimin ![]() ![]() ![]() Yüregimi koydugumdan beri avucuma titriyor parmaklarim Düsünüyorum; Söylemek mi zor, yoksa susmak mi? Sahip olmak mi, Sahip bulmak mi daha zor? Yoksa soru sormak mi? Teslim olunarak esir alinmak,igneli fici! ![]() ![]() ![]() Al sana cinnet! Yüregimi avucuma koydugumdan beri parmaklarim titriyor ![]() ![]() ![]() Korkudan! Ben kimim? Neden bu cinnete talibim? Ve neden avucumda yüregim varken,yüregime avuc aramaktayim? Teslim olunarak esir alinmaktan kurtulmak icin,teslim olacagim ![]() Esir aramadayim ![]() Neden "neden"ler böyle boslukta? ![]() ![]() ![]() igneli ficima kim olur talip? Aklimi unutturan titreyisler mi derman? Fermannnn! ![]() ![]() ![]() Cinnet penceresinin camlarina yazilmis! ![]() ![]() ![]() Burnumu dayadigim çam kokusu canimda; Esirim yüregimi devreden esirlere! ![]() ![]() ![]() Zangir zangir titriyor parmaklarim; Yüregim avuclarda! ![]() ![]() ![]() Düsünüyorum; Sahip olmak mi,sahip bulmak mi daha zor? Yoksa soru sormak mi? Yüregimi avucuma koydugumdan beri parmaklarim titriyor ![]() Korkudan! Biliyorum, teslim olunarak esir ailnmak igneli fici! Düsünüyorum; Söylemek mi zor, Yoksa susmak mi? Muammer Erkul |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüreğimi Avcuna Koydum..... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimi Avcuna Koydum.....~*~ Selamün Aleyküm güzel kardeşim Zeynep ![]() ![]() Paylaşımınız çok güzeldi kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~*~ |
![]() |
![]() |
|