Suclu Benim Haklısın |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Suclu Benim HaklısınSuçlu benim haklısın! Nice acı çektim Nice söz işittim Nice özür diledim Kalpler kırılmasın istedim Suçsuz iken bile Suçları kabullendim Gönül koyan olmasın istedim Suçlu benim haklısın! Kalp kırılmasın derken Ben incindim, benim gördüklerim Beni görmezken Ben kırıldım Dönüp bakan olmadı Sivrilttim dilimi Takmaz oldum naz eden insanları Suçlu benim haklısın! Nice söz verdim Söz uğruna ezildim, bittim Kendimi kendimde tükettim Niçin? Belki bir umut değer bilen çıkar Beni gerçekten anlayan çıkar Biraz olsun ferahlarım, azalır kederlerim Diye hayal etmiştim Başka yoktu dileğim Suçlu benim haklısın! Haddinden fazla fani olana değer biçtim Hizmet ve kişisellik arasına ince bir çizgi çektim Söz etmeyi sevdiğim gibi İcraate geçirdiğimde İşittiğim sözler, Darmadağın ettiler Toz pembe hayaller Binbir parçaya bölünüp yok olup gittiler Yüreğime derinden bir çizik bırakıp çekip gittiler Suçlu benim haklısın! Mertliğe önem verdim İçim neyse dışımda öyle olsun istedim Yalancıktan gülemedim Gülemedim işte Sonra Hizmet dedim Kendimi parça parça törpüledim Eski bir ben vardı sildim Gereken kaldı Gerisini yakıp yok etmiştim Suçlu benim haklısın! Kendimden fazla ödün verip Başımın üzerine çıkmalarına izin verdim Hizmet için dedim Oysa kişisel menfaatler karışmış Nefret ettim Nefret ettim Yurt bildiğim mekanlardan Canımdan çok sevdiğim insanlardan Gitmeyi hayal ettim Keşke SENden geçebilseydim Rabbim Keşke Kalırmıydım ezilirmiydim Yüreğimi katledermiydim? Suçlu benim haklısın! Suçlu benim haklısın Ağbimin gittiğinde boşluk vardı Dolduramadım Aradım bulamadım Bi yürek buldum tutundum Sevdim bağlandım Yüreğimin baş köşesini o’na adadım Çok sevdim belki de haddinden çok Sevgi fakiriyim işte Az biraz seveyim diye sevdim Rabbim biliyor karşılık beklemedim Sevsin diye şirin görünmedim Ama Boş yere suçlamasını da yutup, hazmedemedim Nefsime ağır geldi Meçbur değildi benim derdimi çekmeye Hakkı yoktu beni böyle ezmeye Diye düşünsemde işte Yürek dinlemiyor Sevgi saygıdan vazgeçmiyor Haklısın Suçlu benim haklısın Söz uğruna herşeyden geçtim İnsanların beni incitmelerine izin verdim Ben beni bilmezken anlatamazken Başkalarının beni anlamasını bekledim Suçlu benim haklısın Haklısın Haklısınız |
|