Naçiz Bir Kulum |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Naçiz Bir KulumGurbet diyarında susuz bir çölüm Sevdanın bağında dikensiz gülüm Şu koca cihanda naçiz bir kulum Yok kimseye sözüm ne olacak ki Böyleymiş kaderim gülmedi bahtım Hiç kimseye daha olmadı ahtım Tahtadan bir sal`dır tacım ve tahtım Yok bir şeyde gözüm ne olacak ki Kara toprak birgün canım alacak Bir gül gibi beden elbet solacak Ne var ki geriye benden kalacak Yüreğimde sızım ne olacak ki Yakuti incindi bir tek söz ile Susturdu kalbini hep bile bile Elbet son bulacak çekilen çile Eğdiler bu yüzüm ne olacak ki |
Naçiz Bir Kulum |
08-02-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Naçiz Bir Kulumuğur21´isimli üyeden Alıntı Gurbet diyarında susuz bir çölüm Sevdanın bağında dikensiz gülüm Şu koca cihanda naçiz bir kulum Yok kimseye sözüm ne olacak ki Böyleymiş kaderim gülmedi bahtım Hiç kimseye daha olmadı ahtım Tahtadan bir sal`dır tacım ve tahtım Yok bir şeyde gözüm ne olacak ki Kara toprak birgün canım alacak Bir gül gibi beden elbet solacak Ne var ki geriye benden kalacak Yüreğimde sızım ne olacak ki Yakuti incindi bir tek söz ile Susturdu kalbini hep bile bile Elbet son bulacak çekilen çile Eğdiler bu yüzüm ne olacak ki SA Yüreğine, gönlüne, ruhuna sağlık Selametle |
|