![]() |
Hakkını Helal Et Yüreğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkını Helal Et YüreğimKelimelerin ağırlığı tek tek dilime çöktüğünde, kalemın emri ile yazmaya başladım ![]() Söz nerde başlayacak nerde bitecek inanın bende bilmiyorum ![]() Konuşan yüreğim mi yoksa nefsim mi onu da bilmiyorum ![]() Yüreğimle iyi geçiniyoruz da nefsim için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim ![]() Ey nefis nedir senden çektiğim ![]() Sürekli bir şeyleri yapmam için bana emrediyorsun ![]() Hep benden önce konuşuyor, kafamı karıştırıyorsun ![]() Ne olur bu akşam bir defa olsun sus ![]() Sükut lehçesini bu gece kullansan olmaz mı? Müsade edersen bu gece yüreğimle dertleşeceğim ![]() Gecenin demini aldığı şu saatlerde yüreğimi dinlemek istiyorum ![]() Belki de yüreğimle helalleşmek istiyorum ![]() Aynı bedende yaşıyoruz ![]() ![]() Sana çok çektirdim biliyorum ![]() Arkası gelmeyen dertlerimi, sıkıntılarımı hep sana yükledim ![]() Dağların bile çekmeye katlanmadığı nice yükün altına girdin de bana mısın demedin ![]() Ayrılığın acısını, vuslatın sevincini hep seninle yaşadım ![]() Can dediklerim canımı yaktılar, alev olup sen yandın hep… Yar dediklerim yaramı kanattıklarında, kan olup sen aktın her defasında… Oysa küçücüktün ![]() Benim en iyi arkadaşlarım; gece, gözyaşı ve yatağımdı ![]() Biz bir araya geldiğimiz de halimize hep sen şahitlik ettin ![]() Yolcu ettiğim bir günün ardından geceye sığındığımda sen vardın yanımda ![]() Gece tüm şefkatiyle sardığında beni, kelamım hep gözyaşı oldu ![]() Kelimelerin bile uyuduğu bir anda başka lisana ne hacetti ki ![]() Muhabbetimiz esnasında dökülen her kelime yanağımı ıslatırken, ruhumu teselli etmek yatağıma düşerdi her defasında ![]() Alnımdan öperken beni ‘’buda geçecek, aldırma gönül’’der teselli ederdi ![]() Oysa sonradan öğrendim ![]() Benim dostlarla muhabbetim derdime derman, gönlüme ferman olurken sen çok acı çekiyormuşsun ![]() Özür dilerim ![]() ![]() Ben derdime ağlıyordum, sen bana ağlıyordun ![]() Ben günah ateşinde yanarken sen bana su oluyordun ![]() Her canım yandığında sende benimle yanıyormuşsun ![]() ![]() Ne olur affet beni ![]() Söz bundan sonra seni üzmeyeceğim ![]() ![]() Gül bahçesi yetiştirmenin yolu bahçedeki tüm çirkinlikleri temizlemekten geçermiş ![]() Yabani otlar , taşlar, dikenleri ayıklamaktan ![]() Bende yüreğimin toprağına zarar veren tüm kirli duyguları temizlemekle işe başlayacağım ![]() Rabbimin bu yürekte görmek istediği tüm duyguları yeşerteceğim ![]() Fideleri inançla ekip, sabırla sulayacağım ![]() Çiçek açmalarını tam bir tevekkül ile bekleyecek, acele etmeyeceğim ![]() Dalında açan çiçek ne olursa olsun kanaat edeceğim ![]() Ha kırmızı gül, ha beyaz karanfil…Söz itiraz etmeyeceğim ![]() Böylesi bir hal üzere yaşarsam inanıyorum ki seni eskisi kadar üzmeyeceğim ![]() Hakkına girmekten Allaha sığınırım ![]() Unutma sen bana Rabbimin bir emanetisin ![]() Ruhlar alemin de başlayıp, anne rahminde devam eden bir yolculuğun son durağındayız ![]() Yarın ahiret de bana şahitlik edeceksin ![]() O büyük huzura iki dost olarak çıkmaya ne dersin? Hakkını helal et yüreğim… alıntıdır |
![]() |
![]() |
|