![]() |
Beklemek...Beklemek... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beklemek...Beklemek...Adını hasret koydum ![]() ![]() ![]() Uzaklarda yanıp sönen bir yıldızdı gözlerin, sen hasretimdin ![]() Hep sensizdim ve özlemekten öyle yoruldum ki korktum sevmekten ![]() Aşktan anladığım beklemek oldu, özlemek oldu, ağlamak oldu gecelerce ![]() Bir vardın bir yoktun, sonu hep kötü biten masallar gibi ![]() ![]() ![]() Bir kez olsun dokunamadım yüreğine, ellerini saramadım, anlatamadım sana;yüreğine aşkı yazamadım ![]() Hep bekledim ![]() Beni gör, beni anla, beni duy diye hep sustum ![]() İçimde çığlıklar attı yaram, ben sustum, hep sustum ![]() ![]() ![]() Sen hiç bilmedin bir gerçeği, ben seni severken kendime ihanet ettim ![]() Ulaşılmazım, hasretim, bu yalnızlıklarda yokoldum, sen beni hiç görmedin ![]() Tutunduğum yüreğini alıp gittin o uzak şehirlerden birine ![]() ![]() ![]() Saçlarında gitti ilkbaharım, ellerinde kaldı gençliğim, gözlerinde soldu sevdam ![]() Seni unuttun bende giderken, yüreğimde kaldın ![]() ![]() ![]() Hüzünlerime sığınaktı sensiz akşamlar ![]() Efkarım yakar sanırdım tüm şehri ![]() Ardından yolcu ettim uykularımı, düşlerimi sana ![]() ![]() ![]() Senden kalanlara kutsal bir emanet gibi sarılıp kaldım ![]() Satır satır içtim, her kelimeyi yazdım yüreğime ![]() ![]() ![]() Ve şimdi dönüşün yok biliyorum ![]() Sen uzaklarda yolunu bilmez bir düşsün ![]() Bense sürgünüm kendimden ![]() Onca sensizlikten sonra adını hasret koydum gülüm |
![]() |
![]() |
![]() |
Beklemek...Beklemek... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beklemek...Beklemek...Beklenen gelecekse güzeldir beklemek ![]() ![]() ![]() Günler gecelere keyifle karışmaz, karanlıklar giydirilmişse efkarın bamteline ![]() ![]() ![]() Oturup unutulmuşluğumun tezgahına, unutamadığım aşkın kilimini dokuyorum ![]() ![]() Bekliyorum sevgili, bekleyecek bir Yunus olmadığını bilmenin ümitsizliğiyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|