Hoşgeldin Ya Resulallah |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoşgeldin Ya ResulallahHoş geldin Ya Resulallah Küçücükken başladım seni sevmeye Sırf, anam babam seni seviyor diye, Anam babam için başladım seni sevmeye Sonra kaybettim onları, artık aklım eriyordu Bende senin gibi yetimdim,üstelik zor geliyordu Önce Abdullah sonra Amine için sevdim seni Tıpkı ana babamın beni sevdiği gibi Öğrenince mahzun yetimliğini!!! Belki amcan gibi yanında olamadım Belki deden gibi saramadım seni, Büyüdükçe öğrendim büyürken çektiklerini Dağıldı unufak oldu dertlerim Sevdim seni sevginle erittim kederlerimi Büyümek isterdim dizlerinin dibinde, Ali gibi, Hasan gibi, Hüseyin gibi Eşiğinden ayrılmadan, tıpkı Hureyre gibi Ya Resulallah ben büyüyünce de sevdim seni Kendime göre kırık dökük, Ashab-ı Güzin gibi değil belki Ama hala ağlarım, yalnız kaldıkça, seni andıkça inanki ! Seni sevmek yetmiyor artık bak büyüdüm! Boy verdim, oğul verdim, soya yürüdüm Sevgini sardım kundağına evladın Kulaklarına tatlı tatlı seni üfürdüm Aşkını ektim ömrüme, gönlüme, yaratılmış her hücreme Okuyup ismin salavatın üfleyip ellerime Sürdüm, yüzüme gözlerime Eydim başımı sanki yanımdasın, bakamam hiçbir yere Kaldırdım gönlümden asırları gözlerim kapalı Kalbim yaralı hasretinle, Mekke'deyim gece berrak gelişinle Hoş geldin Ya Resulallah İhya ettin alemleri Nura boğdun dört bir yeri Birdir ALLAH deyişinle |
|