|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
efendisine, kainatın, sizde, yazarmısınız, şiir |
![]() |
Sizde Bir Şiir Yazarmısınız Kainatın Efendisine...!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizde Bir Şiir Yazarmısınız Kainatın Efendisine...!!!![]() EFENDİM ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemin ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğin Girdabında Bırakma ![]() ![]() ![]() ![]() Umutlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimden Akar Sevdam ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunda ![]() ![]() Hasretin Süzülür ![]() ![]() ![]() ![]() Dudağımdan HÜZÜN Damlar ![]() ![]() ![]() ![]() Vuslatıma Çırpınışta Yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğin Sızısı Kaplar İçimi ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldızlar Dokunur Gözlerime ![]() ![]() ![]() ![]() Dinlemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GEL EFENDİM ![]() ![]() ![]() Karanlığın Kahrı ![]() ![]() Güllerin Ahı ![]() ![]() Ayrılığın Adı ![]() ![]() Çökmeden Üzerime ![]() ![]() ![]() Ne Olur EFENDİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sizde Bir Şiir Yazarmısınız Kainatın Efendisine...!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizde Bir Şiir Yazarmısınız Kainatın Efendisine...!!!CanLaR CaNı ![]() ![]() ![]() Sevdalılar dolu bu yol Aşk muhabbet kolu bu yol Girdim nakşi dergahına Nur Muhammed yolu bu yol Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet Hepsi birer gül misali Arı ile bal misali Coşkun akan sel misali Nakşibendi dervişleri Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet Zamanı bir fırsat bilir Ömrünü hak yola verir Boş şeylerden yüz çevirir Nakşibendi dervişleri Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet Seherlerde zikrederler Hakka doğru yol giderler Masivayı terkederler Nakşibendi dervişleri Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet Bu dünyanın çilesine Aldanmaz hiç hilesine Uçar gider Mevlasına Nakşibendi dervişleri Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet ![]() |
![]() |
![]() |
|