![]() |
~Tutunmak... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ~Tutunmak...Hüzün; veda ![]() ![]() ![]() ![]() Hüzün; Yol: Hüznü yoluma katıp gidiyorum ![]() Kalbim ağlasada,sancılansada hüzünlü yolda yürümeye devam ediyorum; kalbimle,hüznümle ![]() ![]() ![]() Hüzün; vedaları getirir akla, veda ederken acaba kalmak mı zor? gitmek mi zor? sorarım her seferinde aklıma,kalbime ![]() ![]() Veda edip gitmek bir yaradır bazen, kalmak ise; binlerce yara ![]() ![]() ![]() Vedalara dayanır yürek, dayanır da vefasızlığa dayanabilir mi? Veda; zaruri gidişler ![]() ![]() "özle ruhla kalmak, özü ruha katmak" ![]() ![]() ![]() Tutunmak Sana; Tutunmak istedim kayıp giden zamana inat ![]() Tutunmak istedim, ellerinden kayarken,düşerken ![]() Kayıp giden ellerim değildi, ellerin den kayarken; tutamadığım ellerindi ![]() Zaman hoyratça akıp gidiyor; kimseye hesap vermeden, kimseye gidiyorum demeden ![]() Kayıp giden umutlarımdı, ellerinde kaybolan umutlarım ![]() Umudun olmadığı yerde kalbe meyve düşer mi? meyvesiz kaldı kalbim ![]() ![]() ![]() Umudum ol, kayıp gitmeme izin verme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıyorum,kayboluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veda yerine vefada kalıp; söz vermek istiyorum kalbime, kalbine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|