::: Şaşkın ::: |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
::: Şaşkın :::ben ki bir garip kulum namazım, niyazım, amelimdir varım yoğum bugün varım yarın yoğum ey rabb?im yanlış anlaşılmaktan yanlış anlatmaktan yanlık anlamaktan her türlü şerden fesattan günahtan sana sığınıyorum gönül gözüm mü kapalı sen gönlümün gözünü de kulağını da dört aç öyle bir hale sok ki beni ya rabb şerleri değil hayırları üzerimden saç saç saç bu günlerde dargınım ya rabb sen dardan feraha eriştir her meyveyi her sebzeyi her insanı aynı kaynaktan farklı farklı yetiştiren eriştiren sen beni de hakk yolunda layıkıyla eriştir, yetiştir kurân?ı yoluma nur eyle karanlıktayım ben o nura hastayım çok hastayım sen o nuru verki şifa şifa şifa bulayım ben alim miyim ki sahih havadisler alayım ben ancak bir yolda kalmışım kurân?ım, sünnet?im, hadisim nerde yolumu, hayamı bulmalıyım hatırlamalı, hatırlamalıyım nerde kaybetmiştim imanımı irfanımı nerde bırakmıştım içmem, sigara bile içmem ben neyle, nasıl, nerde serhoş kalmışım şükür kavuşturana ben seni hep kalbimde saklamışım ramazan bu ay 11 ayın sultanı tüm yıl acaba yetişirmiyim acaba nasipmiyim diye beklediğim ben sensiz hiç yapar mıyım işte kurân, sünnet, işte imanım kaybolmayın sakın bir yere ben sizsiz imamın kayığında naparım biletlerimsiniz siz benim ben o biletleri hiç yakar mıyım peygamberi görmüşüm rüyamda ben öyle ses ben öyle ihtişamla daha önce karşılaşmadım ne olur bir kere daha göreyim bu sefer arkasında namazdan sonra birde ondan ders olayım ?o?nu gören ?o?nu görmüştür en arka saflardaydım kokusunu tam alamadım emanet konuna hasret kaldım birdaha birdaha nasip eyle ya rabb bub sefer doymadan bırakmayacağım en önde saf duracağım aman allah?ım o ne dersti deli olmayan veli olamazmış heyy hasan basri beni anlayamadılar ama ben seni anladım |
|