![]() |
Ya İlahi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya İlahiYA İlahi Ya ilahi ,bu yürek Senin için Sana yanmak ister ![]() ![]() ![]() Öyle yanayım ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdan geceleri uykumu bölsün,günün aydınlığında gafleti silsin ![]() ![]() ![]() ![]() Her hal'de Seni arayım ,her hal'imle Seni bulayım Her kapının anahtarı Sende Ya ilahi ![]() ![]() ![]() Sana gelen tüm Kapıları arala ,sessizce süzülüp geleyim yanına ![]() ![]() ![]() Sana gelen yollarda beni nefs eline bırakma ,Dostlarını yolda eyle yolculuğumda! Sen tut ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana çıkacak yollada,Sen tut yüreğimin ellerinden! Emanetini sağlam ulaştırmayı nasip eyle ![]() ![]() ![]() Doğduğum gün verdiğin o tertemiz kalbi,aynı temizlikte emanet etmeyi nasip eyle ![]() ![]() ![]() Kirlerden pak eyle bu kalbimi,parçalamaya meyl eden faniliklerden uzak eyle! Senin verdiğin gönül de Sen'in ile geleyim Ya İlahi Yalan tutsaklıklara esir etme bedenimi, Üzerims-de yalan ve yalnış hiç bir sevdanın izini bırakma, Gönlüme her gireni ,bana Seni getirdiği için seveyim, Sana gelebilmek için sevileyim! Gözeten Sensin her halimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana emenet ettim yüreğimi ![]() ![]() ![]() Dünya kuyusunda Yusuf(a ![]() Yakup(a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabır ile duası ile kavuşturdun hem Yusuf'una hem gözlerine ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için akan gözyaşına talibim Ya İLahi ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle yanayım ki ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimi aşkına kurban eyle! Gözümün yaşı ile sabredenler gibi kavuşmak nasip eyle ! Sana kavuşmanın adı ise ölüm ![]() ![]() ![]() Soğuk değmesin şu dilime ,en sıcak kelime olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle yanayım ki Ya İlahi Ölümü özleyen bir beden de ben olayım! Ölümlerin en güzeline talibim, Faniliğe rağbet ettirme, Ömrüme ömür bereketi ver ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrümü tükettğim yerlerin adını ,malını harcadım yerlerin adını güzel eyle ![]() ![]() ![]() ![]() Bedenimi yıprattığın yolları hayır eyle, Hesabımı kolay,amelimi bol ve güzel eyle ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle Yanayım ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için yaşayıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle iman ver ki Ya İlahi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|