*Cihad Çiçeğiyim* |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
*Cihad Çiçeğiyim*Dinle dostum; Ben; tetik düşmeden vuruldum Suyu görmeden boğuldum Sevgiliye giden yolu Darağacında buldum Önce inançlarımı astılar / sorgulamadan Sonra kalemimi kırdılar / yargılamadan Şimdi kendimden bile ücra hücrelerin Soğuğunda / yanıyorum Bir zikir tutturdum kendimce "ALLAH" diyorum Her namaz sonrası yönelip Rabbime; "Şehadet" diliyorum Bir gece ansızın geldiler; Omuzları kalabalık kelli - felli herifler "Katran" gözlerinde kin Çarpık dudaklarında müstehzi bir tebessüm "imam ister misin?" dediler "Neme gerek bana imam değil biraz zaman gerek" Sustular şaşırdılar ve gittiler Bir daha dönmek için sessizce Çağın Ebu Cehillerine inat "Nur üstüne nur" olsun diye abdestlendim güzelce Aynasız duvarlara bakıp tarandım kendimce İki rekat namaz sonrası Son kez öptü alnımdan beni seccadem Ve başladı yol hazırlığı Kelepçeleyip ellerimi ardından Bir kefen giydirdiler / beyazımsı "Yürü" dediler / yürüdüm koşarcasına "Dur" dediler / durdum heyecandan boğulurcasına Artık sevgiliye giden yolun / sonundayım ilmik geçti boynuma / farkındayım Tevhid'den sonra son sözüm son kelamım; "Ümmeti devletsiz koma ALLAH 'ım" Diyorum ya dostum; Ben; tetik düşmeden vuruldum Suyu görmeden boğuldum Sevgiliye giden yolu Şirk sehpalarında buldum Kim miyim ben? Tanımadın mı? Ben; Saadet asrında ekilen tohumdan On dört asır sonra filizlenen Cihad çiçeğiyim alıntı_ |
|