![]() |
Ömer Okçu’Yu Kimse Tanımıyor. Niçin Müstearla Yaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ömer Okçu’Yu Kimse Tanımıyor. Niçin Müstearla Yaz“Hekimoğlu İsmail, dedemin ismidir ![]() yapmış bir insandır ![]() ömrümü de her halde cezaevlerinde geçirirdim ![]() hem kendimi gizledim, hem de kitaplarımı korudum ![]() ait olduğunu tespit ettiler ![]() ![]() 1994 yılında savcı 15 yıl ağır hapsimi istedi fakat delil yetersizliğinden beraat ettim ![]() ![]() Minyeli Abdullah benim eserim değil’ diye cevap veriyorum ![]() cezalandırmak istiyorlar beni ![]() ![]() neresinde görülmüş ![]() ![]() getirdiği halde kimse ceza vermedi ![]() ![]() Düşünceye şok cezalar verildi ve verilmeye devam ediyor ![]() bırakmanın vakti geçti ![]() yazmalıdır ![]() “DERDİMİ YAZDIM” “Minyeli Abdullah’la birlikte İslâmî kesimde 1970’li yıllarda bir roman furyası başladı ![]() denildi ![]() romanın yaygınlaşmasına yol açtınız” şeklindeki hatırlatmamıza Ömer Okçu biraz içerlenerek cevap veriyor: “Ben roman yazmadım ![]() ![]() ![]() Yüreği yanmayan başkasının yüreğini yakamaz ![]() atarak roman yazılmaz ![]() bıraksın ![]() ![]() şevkle bir kitap yazılmışsa okunur ![]() rahatım iyi ![]() ![]() ![]() gittim, yedim içtim’ diye yazılan kitapların hiçbiri tutuldu mu? Hayır ![]() Minyeli’yi yazdığım zaman Nurcular ‘Sen deli misin?’ diye soruyorlardı ![]() Minyeli yürüdü gitti ![]() ![]() ağlıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|