![]() |
Tavuklu Makarna Salatası |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tavuklu Makarna Salatasıazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 10 DAKİKA 4 kişilik 583 kalori MALZEMELER 1 su bardağı makarna 1 adet tavuk bonfile 1 su bardağı havuç rendesi 1 su bardağı haşlanmış mısır 1 su bardağı mayonez 3 diş sarımsak 6 yemek kaşığı bezelye konservesi 1/2 demet dereotu HAZIRLANIŞI Makarnayı tuzlu kaynar suda 10 dakika kadar haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() Mayonezden üç yemek kaşığı süslemek için ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tavuklu Makarna Salatası |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Tavuklu Makarna Salatasıteşekkürler şengül ellerin dert görmesin:) ama benim karnım acıktıı:( ben bunu denicem inş yaptığım zaman yazarım yine:) fakat şu sarımsak olayın dışında dursa fena olmaz heralde ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Tavuklu Makarna Salatasıyani bencede sarımsak iyi gitmez ya bu yemeğe:) teşekkürler şengül ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() Cevap : Tavuklu Makarna Salatasıgider gider hemde çok iyi gider sarmısak ama içine sanki birazda yoğurt yakışır o da benim gibi mayonezle arası çok iyi olmayanlar için hafifletmek adına ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Tavuklu Makarna SalatasıŞengül abla'cığım dediğim gibi ben bu tarifi denedim ve sarımsak koymadım:) güzel oldu sevdim yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Tavuklu Makarna Salatasıteşekkür ederim gülgüzeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Tavuklu Makarna Salatası:)Teşekkür ederim şengül abla'cığım çok incesin ![]()
|