![]() |
İphone Os4 (İos4) Nasıl Yüklenir ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İphone Os4 (İos4) Nasıl Yüklenir ?iPhone OS 4 Nasıl Yüklenir ? Tüm iPhone yüklemelerinde olduğu gibi bu işletim sistemini de telefonumuza iTunes yardımıyla kolayca yükleyebiliriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sefer de hatırlatmakda fayda görüyorum; NOD32 gibi bazı antivirus yazılımları ![]() ![]() ![]() Bu arada hatırlatalım iOS4 yazılım güncellemesi iPhone 2G diye adlandırılan ilk nesil iPhone’lara yüklenemez ![]() ![]() ![]() ![]() ÖNEMLİ: Cihazını Türkiye’den alanlar (yani Turkcell veya Vodafone’un getirttiği cihazlardan) alanlar bu güncellemeyi rahatlıkla yapabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() iPhone OS 4 ile Gelen Yenilikler Nelerdir ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multitasking’e Türkçe karşılık olarak çok-görevlilik diyebiliriz ![]() ![]() ![]() Modern bir işletim sisteminin başardığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadar hayatımızın içindeki multitasking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multitasking’sizlik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apple ![]() ![]() Background Audio – arka planda ses: Bir hârici uygulama ![]() ![]() ![]() ![]() Voice over IP: Artık oluversin denilen bir hizmet ![]() ![]() ![]() ![]() Background Location: iPhone’un mütemadiyen GPS konumunuzu arka planda güncellemesi ![]() Push Notifications: Uygulamaların ana ekrana mesaj gönderebilmeleri ![]() Local Notifications: Push’un Apple sunucusu kullanmayan ![]() ![]() Task Completion: Prosesi kapatıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Fast app switching: Uygulamalar hızlı biçimde o anki varlıklarıyla kalıcı belleğe yazılıyor sonra çağırdığınızda tüm varlıklarıyla geri yükleniyorlar ![]() Bu yedi özellik kombine bir şekilde kullanılarak ![]() ![]() Apple‘ın tercih ettiği bu multitasking yöntemi ![]() ![]() ![]() ![]() Uygulama geçişleri ise meşhur “Home” düğmesinin çift tıkıyla gerçekleşecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|