Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alın, basit, egzersizlerden, etkili, yardım

Basit Ama Etkili Egzersizlerden Yardım Alın

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Basit Ama Etkili Egzersizlerden Yardım Alın

Göğüslerinizin kısa zamanda forma girmesini istiyorsanız, egzersizlerin gücünden mutlaka faydalanmalısınız Eğer düzenli uygularsanız sadece bir ay içinde istediğinizden çok daha fazlasını elde edeceğinize emin olabilirsiniz Size önereceğimiz egzersizleri uygulaması son derece basit, her gün tekrarlandıklarında bir o kadar da etkililer;

İki avcunuzu göğsünüzün tam önünde birbirine mümkün olduğunca güçlü bir şekilde bastırın Egzersizi, günde 3 kez 15 dakika yapmanız yeterli ama siz aklınıza her geldiğinde de tekrar edebilirsiniz Bir duvarın önünde durun Ellerinizi duvara dayayın ve tüm ağırlığınızı ellerinizin üzerine verin Ardından, kollarınızı gererek kendinizi duvardan uzaklaştırın Günde 30 kez tekrarlayınkadincanet

Sırt üstü yere uzanın ve her iki elinize 2'şer kiloluk ağırlıklar alın Kollarınızı yukan doğru gerginbir şekilde uzatın ve indirin 3 set halinde 15'lik tekrarlar yapmanız, göğüs kaslarınızı güçlendirmeniz için yeterli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com