Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!... |
12-30-2007 | #1 |
suskun
|
Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!... Resmi büyütmek için üzerine tıklayın Bir ASTRONOTSUNUZUzaydasınızDünyadan binlerce kilometre uzaktasınızDünyanın tamamını görebiliyorsunuz masmavi parlıyor Uzay mekiğinin dış yüzeyindeki bir sorun için dışarı çıktınızMekik ile aranızdaki bağlantıyı sağlayan kablo koptu ve boşluğa düşmeye başladınızHızla uzay mekiğinden uzaklaşıyorsunuzBirkaç saatlik oksijeniniz varUzay mekiğinden o kadar uzaklaşmışsınızki küçük bir nokta gibi görünmeye başlamışNe Hissedersiniz?
01-01-2008 | #2 |
zhine
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...suskun hissedicek bisey kalmazdı , gecirdigim guzel gunler , sevdıklerim fLn fiLm seridi gibi gozumun onunden gecerdi herhaLde , Her seyi daha eİi anLardım |
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!... |
01-01-2008 | #3 |
sam00
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...kaskımı çıkarırım ve yaptığım şeylerden dolayı :sm_cry: rım(daha yapacak bir şey mi var ki?:icongulucukk: |
01-02-2008 | #4 |
bukettt
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...BowwwwwBişi düşünemezdimAğlamaya başlardım ama gözyaşım saçlarıma doğru akardı25 |
01-02-2008 | #5 |
tatia27
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...içinde yaşadıgım dünyaya bide dışından son kes bakar ,kelime_i şahadet getirir ve oksijenimim bitmesini beklerken sevdiklerimi düşünür dua ederdim
01-02-2008 | #6 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...:sm_biggrin: yapacak bişey yok valla önce çok korkardım sonra bakarım hiç çarem yok oksijenim bitene kadar manzaranın tadını çıkarırdım
01-02-2008 | #7 |
zeynoo
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...aklıma ilk gelen annem olurdu heralde herşey buraya kadarmış demekki der gözlerimi sımsıkı kapatırım |
01-04-2008 | #8 |
bbk
|
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...hemen turbo motorlu jet enjeksiyonlu hiper karbiratörlü mega tiptiraklı:D (o neyse artık:):) kanca atıcımı çıkartır gemiye nişan alırdım:D yani hemen hayata veda demzdim:D nede olsa hayal :P