Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alışkanlık, ile, ilgili, yazı

Alışkanlık İle İlgili Yazı

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alışkanlık İle İlgili Yazı

Alışkanlık İle İlgili Deneme Yazısı
Örneği

Alışkanlık İle İlgili Deneme Yazısı

Alışkanlıklar, hayatımızın her döneminde var Ancak bunlar tiryakiliğe dönüşürse tehlikeli hale geliyor Alışkanlıkları bırakmak için önce niyetimizi ve düşüncemizi değiştirmeliyiz

Hayatımızda kuşkusuz hepimizin şikayet ettiği olay kendimizin veya çevremizidekilerin alışkanlıklarıdır Tabi ki bütün alışkanlıklar değil bazıları Herkes bu durumdan şikayet eder ama sadece ettiği şikayetlerle kalır Kimse bu durumu değiştirmeye çalışmaz

Kötü alışkanlıkları bırakmanın en kolay yolu, yerlerine iyi alışkanlıklar edinmekle mümkün Örneğin, sigarayı bırakırken bunun yerine sıcak içecekler içebilir, meyve, kuruyemiş yiyebilir ya da sakız çiğneyebilirsiniz Sağlımızı bozan kötü alışkanlıkların vücudumuz üzerindeki etkilerine göz atarak, neden bunlardan uzak durmamız gerektiğini daha iyi anlayabiliriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com