Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklaması, atasözünün, atlı, çocuk, itli, sığmamış, sığmış

Atlı, İtli Sığmış Bir Çocuk Sığmamış Atasözünün Açıklaması

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atlı, İtli Sığmış Bir Çocuk Sığmamış Atasözünün Açıklaması

Atlı, İtli Sığmış, Bir Çocuk Sığmamış Atasözünün Anlamı

Atlı, itli sığmış, bir çocuk sığmamış

Atlı, itli sığmış, bir çocuk sığmamış Atasözünün Anlamı, Atasözleri Sözlüğü ve Açıklamalı Anlamları

Doğal hayatta karşılaştığımız bariz durumlardan birisidir Yaramaz çocuklar bir yere gidilirken pek alınmazlar, ailesi dışındakiler tarafından da haz edilmezler Gidilecek yere herşey götürülse ve konu çocuğa dönse, götürülmek istenmez, yer yok gibi bahaneler sunulur Günümüzde üvey aile reislerinin çocuklarına çokça yaptığı bilinmekte ve görülmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com