|
|
Konu Araçları |
bakin, bilirsiniz, kez, olsun, yazmaya, yorum |
Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakin |
12-18-2007 | #1 |
gülgüzeli
|
Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun BakinALINTIDIR
12-18-2007 | #2 |
zeynoo
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakinne dicemi bilmiyorum yaa bi tuhaf oldum tşkler gülgüzeli umarım herkez bi kez olsun bakar |
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakin |
12-18-2007 | #3 |
Berna
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakintüylerim diken diken oldu, çok anlamlı ve etkileyici kareler teşekkrlr
12-18-2007 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakinilginiz için teşekkürler zeynoo ve bernaevet çok anlamlı kareler keşke bunlar olmasaydı da bu kareleri hiç paylaşmak zorunda kalmasaydık:(
12-18-2007 | #5 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakin~~ Söylenecek pek birşey yok, söylenmesi gereken herşey konuda anlatılmış Güzel konu için teşekkür derim ~~ |
12-18-2007 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakinduyarlılıgınız için teşekkürler kaplan,rahatsız ve bbk
12-18-2007 | #7 |
suskun
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun BakinGerçekten çok etkileyici bir çalışma olmuş,bütün gerçekliği ile gözler önünde,malesefki bunlar gerçekler!Bu anlamlı paylaşımın için teşekkürler gülgüzeli!
12-18-2007 | #8 |
gülgüzeli
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakinvakit ayırdıgın için,duyarlılıgın için, ben teşekkür ederim suskun
12-18-2007 | #9 |
bukettt
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakin:img-cray::img-cray:İçim acıdıNe desem Şu karalerin yanında az kalırTeşekkürler |
12-18-2007 | #10 |
gülgüzeli
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakinduyarlılığın için ben teşekkür ederim bukett
12-18-2007 | #11 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakinokuyunca şöyle bi silkindim beni derin bi uykudan uyandırdın tşkler bu anlamlı paylaşımın için |
12-18-2007 | #12 |
mate
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun BakinBu tarz konuların altına hep aynı yorumu yazıyorum ama bir kez daha yazacağım "Bazen şükretmeyi unutuyor muyuz?" Teşekkürler |
12-19-2007 | #13 |
gülgüzeli
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakinesmer_yar ve mate teşekkürler vakit ayırdığınız için malesef mate malesef yani enazından ben kendi adıma diyorum ki daha fazla şükret'meliyim daha fazlaşükredilmesi gereken okadar çok şeyler varki(kendi adıma)ne biliyim ilk aklıma gelenler mesela yürüye biliyorum,göre biliyorum,tad alabiliyorum,ailem yanımda vs ve daha saya bileceğim bi çok şey var şükretmem içinbazı gençleri görüyor ve duyuyorumda yok kaşını beğenmeyen,kulağını sevmeyen,bazı kızlarımız mankenlere özenip 0 beden olmaya çalışır,hatta bazıları ailelerinii dahi beğenmezler onları besleyip büyüten anne ve babalarını, ki sanırım bu en iç acıtısı olan ne diyim rabbim ıslah eylesin bizlerikalpleri mühürlenmiş kullardan eylemesin yorum yazan yada yazmayan ama bu konuya bakan herkese tekrar teşekkürler
12-24-2007 | #14 |
behice
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakinbakmaya da yorum yazmaya da değer bi emek olmuş ellerine sağlık |
12-24-2007 | #15 |
m_r_b
|
Cevap : Yorum Yazmaya Bilirsiniz Ama Bİ Kez Olsun Bakinçok duygulandırdın paylaşım için teşekkürlerartık buna ne denir bilmiorum kader mi yoksa bazı insan takliti yapanların işi mi