Örtünmeme Bahanelerine Cevaplar |
07-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Örtünmeme Bahanelerine CevaplarÖrtünmeme Bahanelerine Cevaplar Örtünmek isterim, ama ikna olmam lazım "KURANDA KESİN HÜKÜM VAR YETMEZMİ İKNA OLMANA" Kapanmak içimden gelmiyor "NEDEN GÜNAH İŞLEMEK HOŞUNA MI GİDİYOR" Başörtülülerin yeterince örnek olamamaları "SEN ÖRTÜN VE ÖRNEK OL ONLARA'' Nefsime yenik düştüğümden, kapanamıyorum "NEFİS ŞEYTANDIR SEN ŞEYTANA YENİKSİN GELECEĞİNİ DÜŞÜN YENİLME" B]Örtünmem gerekiyor, ama geleceğimi düşünmek zorundayım[/b] GELECEK ÖLÜM ONU DÜŞÜNDÜNMÜ" Allah (cc) beni başı açık olarak da sever "AMA GÜNAHKAR KULUM DER" Kapalıyım, ama ailem okul için başımı açmamı istiyor "AİLEN SENİ CEHENNEM ATEŞİNDEN KURTARMAYACAK" Fazla açık olmadığım için, günah olduğunu zannetmiyorum GÖRÜNEN HER TEL ZİNA AZ MI GÜNAH ACABA" Genç yaşta da kapanmak olmaz ki, yaşlanınca inşALLAH YAŞLANACAĞIN GARANTİ Mİ YA YARIN ÖLÜRSEN" Tekrar açılırım düşüncesiyle, kapanmıyorum "HELE Bİ KAPAN ONU SONRA DÜŞÜN" Güzelliğimi sergilemek istediğimden dolayı kapanmamıştım "GÜZELLİĞİNİ SADECE EŞİNE SERGİLESEN NE GÜZEL OLUR" Kısmet, bir bakarsın kapanırız inşALLAH "İNŞALLAH AMA ACELE ET YAŞLANDIKTAN SONRA ÖLECEĞİNE DAİR SENEDİN VAR MI? |
|