07-28-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Örtünmek İçin Umreye Gitmeyi Bekleyemedim, Nihayet Artık Tesettürlüyüm...
Örtünmek için umreye gitmeyi bekleyemedim, nihayet artık tesettürlüyüm
Umreye gitmeyi hala çok istiyorum ve böylece tesettürümü pekiştireceğimi ve çevreme kabul ettirebileceğimi düşünüyorum Ama son üç gündür bana çok acayip duygular ve sebebini anlayamadığım bi cesaret geldi ve sonunda kapandım Ya umreye gidemezsem, hep böyle mi kalacağım diye düşündüm Sonra ben istediğim gibi giyinirim, kimse bana karışamaz, kimse hayatım müdahale edemez diye düşünmeye başladım Sonuçta yaptığım şey ahlaksızlık değil ki ayıplanayım, kimse inanmasa da ben Allah'ın emrini yerine getiriyorum diye düşündüm İlk kez cumartesi günü bir düğüne kapalı olarak gittim Dün, ve bugün de dışarı tesettürümle çıktım Şaşkın, meraklı ve alaycı bakışları üzerimde hissetmeme rağmen bunu başardım ve daha yolun başında olduğumu biliyorum Daha bir çok kişi benim tesettüre girdiğimi bilmiyor ve anca görecek Bütün bunlarla ve daha kimbilir nasıl tepkilerle karşılaşacağımı bilmiyorum Tek istediğim Rabbim beni bu yoldan, hak yolundan döndürmesin Sizlerin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacım var, çünkü sizden başka kapalı arkadaşım yok
|
|
|