Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekleyemedim, gitmeyi, için, nihayet, tesettürlüyüm, umreye, örtünmek

Örtünmek İçin Umreye Gitmeyi Bekleyemedim, Nihayet Artık Tesettürlüyüm...

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Örtünmek için umreye gitmeyi bekleyemedim, nihayet artık tesettürlüyüm
Umreye gitmeyi hala çok istiyorum ve böylece tesettürümü pekiştireceğimi ve çevreme kabul ettirebileceğimi düşünüyorum Ama son üç gündür bana çok acayip duygular ve sebebini anlayamadığım bi cesaret geldi ve sonunda kapandım Ya umreye gidemezsem, hep böyle mi kalacağım diye düşündüm Sonra ben istediğim gibi giyinirim, kimse bana karışamaz, kimse hayatım müdahale edemez diye düşünmeye başladım Sonuçta yaptığım şey ahlaksızlık değil ki ayıplanayım, kimse inanmasa da ben Allah'ın emrini yerine getiriyorum diye düşündüm İlk kez cumartesi günü bir düğüne kapalı olarak gittim Dün, ve bugün de dışarı tesettürümle çıktım Şaşkın, meraklı ve alaycı bakışları üzerimde hissetmeme rağmen bunu başardım ve daha yolun başında olduğumu biliyorum Daha bir çok kişi benim tesettüre girdiğimi bilmiyor ve anca görecek Bütün bunlarla ve daha kimbilir nasıl tepkilerle karşılaşacağımı bilmiyorum Tek istediğim Rabbim beni bu yoldan, hak yolundan döndürmesin Sizlerin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacım var, çünkü sizden başka kapalı arkadaşım yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Darisi benim basima olsun inshAllah Bende insallah su amerika sonrasi umreye gidecegim Yazdiklarini okuyunca benimde hep aklimdan gecen, bir umreye gidiyim de kapanacagim dusuncesinin seytanin bir vesvesesi oldugunun fark ettim Seni tebrik ederim, kesinlikle dogru yoldasin Unutma alayci bakislar insanlardan gelse de, Rabbimden sana bunlarin hepsinin mukafati gelecektir Unutma herkes kendinden sorumlu, baskalarinin alayci tavirlarinin hele ki boyle konuda Rabbimin huzurunda hicbir degeri yok ama sen cok degerlisin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com