Gözlerinize İnanamayacaksınız! |
12-14-2007 | #1 |
gülgüzeli
|
Gözlerinize İnanamayacaksınız!Aşyagıdaki resme 30 saniye boyunca gözlerinizi kırpmadan resmin ortasındaki 4 küçük noktaya bakın 30 saniye sonra kafanızı geriye yaslayıp gözlerinizi sımsıkı kapatın gözlerinizi kapattıktan sonra kafanızın içinde parlak renkli bir daire Olusacak Bu dairenin içine gözlerinizi kesinlikle açmadan konsantre olup bakın ve gözlerinize ve beyninize inanamıyacaksınız
01-01-2008 | #2 |
are-x
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!WWaaaaaw gerçekten oldu saçları uzun bıyıklı barışmanoçoya benzer biri çıktı Paylaşım için Tşk GÜLGÜZELİ
01-01-2008 | #3 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!cidden ilginçbende barışmançoya benzettim:S teşekkürler
01-01-2008 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!are-x,black_R-O-S-E vakit ayırdığınız için ben teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten ilginçbenim çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşmak istedim |
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız! |
01-01-2008 | #5 |
m_r_b
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!vayy be inanılmaz gerçekten uzun saçlı bıyıklı bir adam :Green_Colorz_PDT_22:sm_bigeek:
01-01-2008 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!m_r_b teşekkürler canım vakit ayırdığın için |
01-01-2008 | #7 |
_SiYaH_
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!BoWWWW korktum yahh ilginç gerçekten ama başka bişey çıksaydı adamdn korktum paylaşım için tşklr
01-01-2008 | #8 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!bunu bi yerde daha görmüştüm ve bu kişinin hz isa olduğuna dair iddialar vardı ne kadar doğru bilmiorum tşkler |
01-02-2008 | #10 |
gülgüzeli
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!_SiYaH_,esmer_yar,bukettt teşekkürler arkadaşlar vakit ayırdığınız için |
01-13-2008 | #12 |
gülgüzeli
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!fbligirl>>bende vakit ayırdığın için teşekkür ederim |
03-02-2008 | #13 |
mef_li
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!evet bende yaptım çok güzelçok ilginç |
03-02-2008 | #14 |
gülgüzeli
|
Cevap : Gözlerinize İnanamıcaksınız!mef_li >>Vakit ayırdığın için teşekkürler |
03-14-2008 | #15 |