Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
binbir, sesi, vahyin

...Vahyin Binbir Sesi...

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

...Vahyin Binbir Sesi...

vahyin Binbir Sesi
VAHYİN BİNBİR SESİ mihrican keskin

Sessizliğime ‘ses' verene dua ile Bismillah Seninle bozar varlığım sessizliğini ve ses senden başlar varılacak sonsuzluğa Uzun bir yoldur bu yol, uzun bir yoldur giden her yolcu İbrahim'in kuşları alışmıştır İbrahim'in yokluğuna, çünkü bilirler ki İbrahim alışmışlığın dışındaki sesi aramaktadır Kuşların sesi kesilse de, İbrahim kuşların sessizliğinde asıl sesin sahibi ile buluşmuştur Fatiha kendini okuyanının sesiyle bilmiştir Okuyan ise sesine dokunan Fatiha ile kendini bildirmiştir Müstakim bir yolculuğun sınırlarına bürünmüştür sesHer yolcu yolunda seslenir Fatiha'yaFatiha her yolcuda bir kez daha dirilmiştirDiriltmiştir Yusuf, sessizliğiyle seslenmiştir, sessizliğin içindeki her sesi işitene Ses sessizlikte de gizlidir Yusuf'ça güzelliğin sesi, derinlikte bilinir Zordur ama imkansız değildir Namaz,,oruç ve zekatta sessizce devam eder yolculuklarına Ama kararlıdır her biri, yolun sonundaki Ses'e ulaşmaya Gemimiz su almıştır, Musa'nın sesine bürünüp sormuşuzdur sorumuzu ve Hızır'ın cevap hakkı doğmuştur Her şerde hayrın sesi yükselebileceğini, hayırsız gibi duyulan seslerde bulmuşuzdur Pişmanlık sesi, af sesi, dua sesi hatırlatır bize bir anda kimsesizliğimizi ve kimdir kimsesizlerin kim'ses'i? Avuçlarıma alıp o sesi (hangi sesi?) Avuçlarım arasına dökülen su sesi,rahmet sesi,merhamet sesi, hac sesi,namaz sesi,gıybet sesi,infak sesi,nifak sesi,mahcubiyet sesi,dua sesi,İbrahim'in kuşlarının sesi,Musa'nın(as) asasının sesi,rüzgar sesi,uykumuzun sesi, Efendimiz'in(sav) tebessüm sesi Duyabilirsen bu sesler ‘Vahyin Binbir Ses'lerindendi Duyan biriyle tanışmıştım ben, hiç tereddütsüz hediye etti Vahyin hayatına dokunan seslerini Gözlerinden duyulan seslerle öyle ıslanmıştı ki sözleri Duymamak elde değildi Nereye gittiğini sorduğumda işaret parmağıyla zirveyi gösterdi, sonra sessizce gitti ‘'Vahyin Binbir Sesi'' ile baş başa bırakmıştı beniTırmandığı yerlerde onun gözünden sesleri duymak güzeldi Ayetlerin yüzüne yansıyan tebessümlerinin fotoğraflarıyla oluşturmuş olduğu bu albümün her karesinde bir kez daha dağa tırmanmayı ve her sayfa da kendimle yine,yeni(den) tanışmayı öğrendim Sıcacık bir kalp doku(n)du yeni(den) Hiç üşümedim Dedim ki sonra; '‘yoluna düşen her ses onu Vahyin sesiyle örterek uyandırmıştır & her sesi Vahyin sesi ile örterek uyandırmıştır Senai Demirci ‘Kardeşçe' teklifsiz'Hercaice' tekniksiz yazan ağabeyime ‘Evlatça' teklifsiz'Hercaice' tekniksiz sayısızca selam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com