![]() |
Evlenmek İstediğim Kişi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlenmek İstediğim Kişievlenmek istediğim kişi Evlenmek istediğim erkek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- 1- Müslüman olmalı ![]() ![]() 2- Namuslu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Saygın ve güvenilir olmalı ![]() ![]() ![]() 4- Kadın haklarını bilmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Okumasını sevmeli ![]() ![]() ![]() 6- Ailesini geçindirecek kadar geliri olmalı ![]() ![]() ![]() 7- Bilinçli olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() 8- Şakacı ama seviyeli olmalı ![]() ![]() ![]() 9- Aile sorumluluğunu kaldırabilmeli ![]() ![]() ![]() 10- Temiz ve düzgün giyinmeli ![]() ![]() ![]() 11- Aile içinde kimseyi kimseye ezdirmemeli ![]() ![]() ![]() 12- Hatam olursa bana yalnız iken söylemeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13- Yuvanın müşterek olduğunu bilmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14- Şakaları erkek gibi olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15- Kendisi için süslenen hanımını farketmeli ve ne güzel yakışmış diyerek iltifat etmelidir ![]() ![]() ![]() ![]() Evlenmek istediğim kız ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- 1- Müslüman olmalı ![]() ![]() ![]() 2- Namuslu ve dürüst olmalı ![]() ![]() ![]() 3- Hanımefendi olarak oturup kalkmasını ![]() ![]() ![]() ![]() 4- İyi bir eş olarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- İyi bir anne olma kültürünü edinmiş olmalı ![]() ![]() ![]() 6- İnancını yaşayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7- Ufak ![]() ![]() ![]() ![]() 8- Nasıl ben dışarda çalışıyorsam ![]() ![]() ![]() ![]() 9- Temiz ve zevkli giyinmeli ![]() ![]() ![]() 10- Kompleksli olmamalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11- Benim yanlışımı gördüğünde uygun zamanda ve biçimde bana anlatmalı ![]() ![]() ![]() 12- Okuyan olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13- Ulu orta konuşmam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14- İmtihan dünyasında olduğumuzu unutmamalı ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
|