![]() |
Benim Sana Ayıracak Vaktim Yok Ya Rabbi ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Sana Ayıracak Vaktim Yok Ya Rabbi !Benim Sana ayıracak vaktim yok YA RABBİ ! ![]() Benim Sana ayıracak vaktim yok YA RABBİ ! demediğimizi sanıyoruz ama ![]() ![]() ![]() ![]() Siz bir adam tuttunuz, altına arabasını verdiniz ve dediniz ki ![]() ![]() ![]() ![]() Çağırıyorsunuz birgün beni gelip alabilir misin diye ![]() O da arabaya başkasını aldım beni idare et diyor ![]() ![]() ![]() ![]() NE YAPARSINIZ BU ADAMI ? A) İLK HAREKETİNDE İŞİNE SON VERİRSİNİZ ![]() B) BİRAZ ZAMAN TANIR DEĞİŞİKLİK OLMAZSA İŞTEN ATARSINIZ ![]() C) EKMEĞE SAYGISIZLIK SENİN YAPTIĞIN, HERŞEYİNİ VEREN BENİM SEN NANKÖRLÜK YAPIYORSUN VER ARABAYI HAYDİ İŞİNE DERSİNİZ ![]() Bizim sahip olduğunu sandığımız bizim diyebildiğimiz herşey ALLAH C ![]() ![]() ![]() Bize bu nimetleri veren Rabbimiz her gün hiçbir ihtiyacı olmamasına karşın ezanları vasıtasıyla bizi huzuruna çağırıyor ![]() Bizler de diyoruz ki YA RABBİ BENİM İNTERNETTE DOLAŞMAYA VAKTİM VAR, BENİM YEMEK YEMEYE, SU İÇMEYE, UYUMAYA, GEZMEYE VAKTİM VAR, BENİM PARA KAZANMAYA, TATİL YAPMAYA VAKTİM VAR, LAK LAK YAPMAYA VAKTİM VAR, DERS ÇALIŞMAYA VAKTİM VAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tamam her şeyi Sen verdin biz emanetçisiyiz bunu da biliyoruz YARABBİ ama BİZİM SANA C ![]() ![]() kılmadığımız NAMAZLAR İLE ![]() DİNİ VECİBELERİMİZİ Bİ KENARA İTMEYELİM, YERİNE GETİRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM ![]() BENİM SANA AYIRACAK VAKTİM YOK YA RABBİ dememek için, eylemlerimizle bu şekilde hareket etmemiş olmak için, NAMAZLARIMIZI KILIP, dini vecibelerimizi yerine getirelim inşaAllah ![]() gencmumine |
![]() |
![]() |
|