Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayesi, sevginin

Sevginin hikayesi

Eski 12-03-2007   #1
gulhan

Sevginin hikayesi

geçenlerde bir arkadaşımdan dinlediğim bir öyküyü sizle paylaşmak istedim ilginize sunulur istanbula yeni taşınan bir ailenin tek oğluymuş murat hayatı çok seven ama mutluluğu bir türlü yakalayamayanlardan uzun bir süre iş aramış durmuş zaman böyle akarken bizim genç kansere yakalanmış hayat durmuş onun için solmuş günden güne ailesi çok üzülüyomuş ama elden ne gelir günler böyle geçerken inanmazsınız bizim genç aşık olmuşhemde mahalleye yeni açılan cd'i ahmet amcanın kızı gülserene bizimki sırf onu görmek için hergün cd almaya gidiyomuş bi gün dayanamamış bir küçük kağıda not yazmış ''sizden çok hoşlandım karşılıksız değilse lütfen '' ve kasanın yanına iliştirmiş ve beklemiş kızdan hiç ses çıkmamış bizim genç hala yine bir umut dükkana gidip cd alırmış böyle geçmiş günler avutmuş kendini eve getirdiği cd leri bi gün bile açmamış sonra karlı birgün de ölmüş genç sevgisini yaşamadan bir umutla beklemiş hep seveceğini ama ecel layık görmemiş onu aşkaaradan bir ay geçtikten sonra annesi cesaret edip oğlunun odasına girmiş eşyaları tek tek koklarcasına sinesine bastırmış 'oğlum demiş gözü karalım bu genç yaşta kara toprak yakışmadı ' derken gözü dolabın yanındaki kutuya kaymış içi dolu kapalı kutular açmış birini içerisinde bir not 'bende sizden çok hoşlandım bu telefon numaram ararsanız çok mutlu olacam ' başka bir tanesini açmış anne 'lütfen sevginiz karşılıksız değil ' tahmin edersiniz ki notlar gülseren' denaşk böyle bişey zamansız geçen bir tren gibi sizi hangi istasyonda alır hangisin de indireceğine o karar verir

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sevginin hikayesi

Eski 12-03-2007   #2
Gözyaşı

Daha önce başka bir yerde bu hikayeyi okumuştum teşekkürler gülhan bizimle paylaştığın için tekrardan okudum unutmuştum bazı bölümlerini

Eski 12-03-2007   #3
bukettt

:iconsiritik:teşekkülrer gülhanaşk hikayeleri okumayalı uzub zaman oluo:iconsiritik:
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com