Sesizliğin Boşuluğu |
12-02-2007 | #1 |
bukettt
|
Sesizliğin Boşuluğuüşüyorum sensizliğin karanlığında özlüyorum hiç bir zaman benim olmayan seni özlüyorum bakamadığım gözlerini,tutamadığım ellerini korkuyorum ah!bide bilebilsem neyden korktuğumu varlığından mı,yokluğundan mı,aşkından mı ama artık tıpkı sonsuzluk gibisin bana hiç bir zamn sonu gelmeyecek sensiz bir boşluk şimdi ise boğuluyorum sensizliğin boşlugunda BUKETTT |
Cevap : Sesizliğin Boşuluğu |
12-02-2007 | #2 |
rock_alltime
|
Cevap : Sesizliğin BoşuluğuÇoook güzel olmuş Emeğine sağlık Buketcimm:) |
12-02-2007 | #3 |
bukettt
|
Cevap : Sesizliğin Boşuluğusağol cnmbeğendiğine sevindim |
12-02-2007 | #4 |
bbk
|
Cevap : Sesizliğin Boşuluğuaslında hiç olmayan birisi hayalet gibi aşık olduğun bi hayal kendi beyninde oluştırduğun ve üstünede onun görünüşünü geçirdiğin bi düş bu şiir böle bişi bence çok güzel buket yüreğine sağlık canım
12-02-2007 | #5 |
bukettt
|
Cevap : Sesizliğin Boşuluğuanladım ben onu:sm_sigh:hemde çok iyi anladım beğendiğine seindim bbk |
12-03-2007 | #6 |
yosun_26
|
Cevap : Sesizliğin Boşuluğubuketcim tebrikler canım yazıların cidden çok etkileyici oluyo kalemin güçlü senden yeni bi sürü şiir ve yazı bekliorum :sm_wink: |
12-03-2007 | #7 |
bukettt
|
Cevap : Sesizliğin Boşuluğubeğendiğine sevindim yosunya allah yazdırmasın dsem:) |
|