Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitmek, zamanı

gitmek zamanı

Eski 11-29-2007   #1
gulhan

gitmek zamanı

Gitmek Zamanı

Sonuna gelirsin bazen Terkedip gitme zamanıdır Yüreğinde sızı belirir aniden Gitmenin heyecanını, ardında bıraktıklarının sızısı emer Kızdığın anda herşey kolaydır Ardına bile bakasın gelmez Lanet edersin yaşadıklarına

Tek bir dürtü vardır o anda gitmek ve terketmek bütün alışkanlıklarısonra birden bakarsın ardına ve ayaklarından geriye çeker bir şeyler seni Film şeridi akmaya başlar, hayatının gitme noktasından geriye dogru Her bir kare vurur ha vururVazgeçmek istersin ama ileriye dogru akmaya başlar zamaniçin acır, her kare geçerken gözlerinin önündenacıtır içini o kareler, çakılı kaldıgın yerde Gitmenin heyecanı ile kalmanin acısı arasında sıkışıp kalırsın
Merhaba demek kadar veda etmek de zor benim için
Nefessiz sözlerin molasında gittim hep ben Giderken acımıştır ama kaldığım kadar da kanamamıştır içim Bilirim gitmenin dönüşü yoktur
Terkettigim her sehirde aşklarım, kavgalarım, gözyaslarım kaldı Terkettiğim her kadın da ise geçmişim Ya terkettiğim işler Emeğim, alınterim kaldı oralarda Benden kalanları hoyratça kullandılar Belki de ben giderim adım kalır bu kez kimbilir
İçimde kaldı sızısı ama hep gittim Şarkılardan fal tutarsın ve meşum şarkı çalar “ gitmek mi zor kalmak mı zor O sabahı gel sen bana sor"
Uzatmışlığım da oldu gitmek yerine Ama ağır ödedim bedelini her kalışımda Kangren gibi sardı vücudumu erteledigim bütün gitmeler
Ozan demiştir diyeceğini “günler geçiyor, sanki şakacıktan, gidiyorlar mı geliyorlar mı, belli değil”
Giderken günler, gelen günleri gitmen gereken yerde karşılamanın anlamı yok Şakacıktan da olsa kalmaya direnmenin de…
Her veda aslinda yeni bir baslangıçtır O yüzden artık vaktidir gitmenin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com