|
|
Konu Araçları |
aşk, elbet, geleceksin, gün, kurdum, saatlerimi |
Aşk Sana Kurdum Saatlerimi Elbet Bir Gün Geleceksin! |
11-27-2007 | #1 |
suskun
|
Aşk Sana Kurdum Saatlerimi Elbet Bir Gün Geleceksin!Gelmeyeceğini bile bile , inatla yinede Sana kurdum saatlerimi Hepbir eksik yanım var seninle tamamlanmayı bekleyen Ben seni bekledikçe geçmiyor zaman Saatlerin tik takları gece ilerledikçe dahada artıyorHatta kulağımda hiç sevilmeyen şarkılar gibi çınlayıp duruyor Sana kurdum saatlerimi Saatler ilerlemiyor Biliyorum ordasın , duyuyorsunFeryatlarımı figanlarımı Biliyorsun kalbimde bitmeyecek sevgin varHep bu yanımı kullanıyorsun zaten Sevdikçe arsız bir sarmaşık gibidolanıyorsun tüm bedenime Zehirli bir sarmaşık senin sevdan İnadınakırıcı , inadına yok edici Gel gör ki Bir ben var benim içimde Senin hiç tanımadığın Tanımakbile istemeyeceğin Gururum var her şeyi acımadan yok edecek kadargüçlü Benden dahada yok edici bir gururum var İnan onun pençesindehiç kıvranmak istemezsin Senin benim kalbimi küçük gören erkekyüreğinin bile gücü yetmez ona Onun yok ediciliğinde kaybolmakistemezsin Ben sende yeni doğmuş bir bebeğin kokusunu bulmuştum Kokladıkça ciğerlerime kadar işleyen Nefes almama sebep bildim bebekkokunu Şimdi ise kaybolmuş Bebek kokun Şeytandan ödünç alınmış birkoku kaplamış tüm bedenini Çoktan bakirliğini kaybetmiş bedenin arınmalara muhtaç kalmış Tüm varlığını harcamışsın , bilinmeyen ,tanınmayan bedenlerde Üzgünüm affedemem seni İhanetinin bedeli ödenmeli Ne kadar uğraşsan çıkmaz üstünden ihanetin kokusu Sana kurdum saatlerimi � Gelmeyeceğini bile bile Bu sefer Aşk içinkurmadım saatleri , gelişinde sana sarılıp da , ciğerlerime kadar çekmeyeceğim kokunu Küçük oyunlar oynamayacağım seninle Değilmiki sen gittin ellere , değilmiki ben diye Hiç bilmediğin tenleri ısıttıngizlice Değilmiki adımı sayıklayıp da , uyandın tanımadığınyataklarda İstemem artık Kirlenmiş; Aşkımıza bakir kalamamış tenini Git günahlarını affedecek kendin gibi birini bul Nefretim aşkımdanbüyük bu gece Ben sana kurdum saatlerimi Ama cesaretini toplayıp dagelme yanıma Bende içime bir tohum ektim Sen gittikten sonra Akıttığım her birdamla gözyaşımla suladım o tohumu O tohum yeşerdi Güzel bir çiçek oldu, her dalında yeni bir ümit oldu , her çiçeği bir umut oldutomurcuklandı Adını AŞK koydum Küllerimden doğdu , içimde yeşerttiğim bir tohumdu , şimdi ise çiçekoldu AŞK bu gece sana kurdum saatlerimi Geleceğini bile bile Arındı ruhum , gidenden kalanlardan AŞK!! Sana kurdum saatlerimi Elbet Geleceksin!! [