İnsan-Ruh Diyalogları... |
11-21-2007 | #1 |
yosun_26
|
İnsan-Ruh Diyalogları...insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !? insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: hönk ! insan: ey ruh ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız! insan: ey ruh ! ruh: efendim abi insan: ey ruh! bize gelecekten haber ver? fener-rize maçı ne olur? ruh: valla futbolla aram iyi değil şekerim insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek! insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir?? insan: ey ruh ruh: waay ortam yapmışız insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at insan: ey ruh? ruh: efet insan: bi tost,bi kola insan:ey ruh?geldin mi? ruh: şlakkkk insank: anlatık be abi ne vuruyosun insan: ey ruh? ruh: ne vardı? ruhkeye dördüncü arıyozda insan:ey ruh? ruh: buyrun benim insan:aaaaaaaaaa insan:ey ruuuuuuuhh? ruh:imdaaaatttttttttttttt insan: ey ruh, geldiysen haber ver ruh: kusura bakma abi mesai bitti yarın ugra insan: ey ruh geldiysen haber ver ruh: geldim insan: baba noolcak benim bu halim beee seviyorum uleeeyynn bende ruh olmadan once sen gibi rakı masasında ruh cagirmistim bilmem anlatabildim mi? insan: eyy ruuuhhhh ruh: vaaayyyy yok mu bişiler kafamizi kiralim! insan: eyy ruhh geldinmi ruh: baba sizin içerden çekmiyo galiba masayi balkona cikarin insan: eyyy ruuuhhh geldiysen haber ver ruh: kusura bakma canım benim yengenle beraberim az işim var insan: bardon baba sonra ugrarsın bizde ortam kurmustukta senden bahsediyoduk hadi yengeye selam |
Cevap : İnsan-Ruh Diyalogları... |
11-22-2007 | #2 |
m_r_b
|
Cevap : İnsan-Ruh Diyalogları...insan: eyyy ruuuhhh geldiysen haber ver ruh: kusura bakma canım benim yengenle beraberim az işim var insan: bardon baba sonra ugrarsın bizde ortam kurmustukta senden bahsediyoduk hadi yengeye selam insan: ey ruh? ruh: ne vardı? ruhkeye dördüncü arıyozda insan: ey ruh? ruh: efet insan: bi tost,bi kola insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek :sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:bunlara ayrıca bayıldım saol eline sağlık
11-22-2007 | #3 |
_SiYaH_
|
Cevap : İnsan-Ruh Diyalogları...insan: ey ruh! bize gelecekten haber ver? fener-rize maçı ne olur? ruh: valla futbolla aram iyi değil şekerim :iconsiritik::iconsiritik: paylaşım için tşklr
11-23-2007 | #4 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : İnsan-Ruh Diyalogları...insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at ~~ :iconsiritik: :sm_biggrin: :Green_Colorz_PDT_01 Benim bir ruhla diyaloğum böyle olur herhalde xD :iconsiritik: :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 ~~ |
|