![]() |
Uyudunmu Sorusuna Yanıtlar :D (Güzel Olmadı Fazla k.b ) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Uyudunmu Sorusuna Yanıtlar :D (Güzel Olmadı Fazla k.b )Yok Gözlerimi Dinlediriyorum ![]() ![]() ![]() -Yok Anne Ben Tiyatrocuyum Az Sonra Arkadaşım Gelecek ve PROVA YAPACAZ -Ordan Bakınca YEMEK YİYO GİBİ BİR HALİM Mİ ? VAR ![]() ![]() ![]() -MSN'de Toplu Görüşme de Arkadaşlarla Takılıyoz ![]() ![]() ![]() -Yok ANNE Ben Şuan Arkadaşlarla PİŞTİ OYNUYOZ Anne bırakırsan uyuyacam Yok Anne İnternet Kafeden KONU ÇIKTISI ALIYORUM ![]() ![]() ![]() Yok ; Manzara ve Doğa Fotorafları Çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok EŞKİ SÖZLÜK'TE " Hüdaverdi " Hakkın da ARAŞTIRMALARIM DEVAM EDİYOR ![]() ![]() ![]() Ha dur trplatforma girmem Lazım ![]() ![]() ![]() Yok anne ne uyuması su uyur ben uyumam bilirsin Ordan Bakınca Sezen AKSU Konserini Dinliyomıuş Gibi Bir Halim mi ? Var ? Yok ANNE ; MSN'de Bir Kızla Tanıştım ve KAMERA'sını Açtırmak İçin Uğraşıyorum ![]() ![]() ![]() evet anne uyudum Uyku sorgulama servisine hoş geldiniz ![]() ![]() ![]() Uyuduysanız 1'e ![]() ![]() ![]() Uyumadıysanız 2'ye ![]() ![]() ![]() İster uyurum ister uyumam diyorsanız 3'e ![]() ![]() ![]() Uyumaya çalışıyorum diyorsanız 4'e ![]() ![]() ![]() Uyumaya çalışmaya çalışıyorum diyorsanız 5'e ![]() ![]() ![]() Dünyadaki en güzel şey uyku diyorsanız 6'ya ![]() ![]() ![]() Bunların hepsi bana uyuyor diyorsanız Pala Remzi türküsünü mırıldanıp akabinde yorganı altınıza alınız |
![]() |
![]() |
|