Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aykut, aşk, semerci, tefecisi

Aşk Tefecisi - Aykut Semerci

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Tefecisi - Aykut Semerci

Aşk Tefecisi Kitap Özet - Aykut Semerci Kitapları - Aşk Tefecisi Kitap Tanıtım - Aşk Tefecisi Kitap Fiyatı - Aşk Tefecisi Ön Okuma

Kitap Özet

'Aşk Kadındır

Yanımda olmalıdır Sadece benim olmalıdır Anlatmalıdır Saçma sapan şeyler de olsa anlattıkları, beni deli deli sarmalıdır Her saçmalığı bende, derin bir anlam bulmalıdır Anlamalıdır beni Hiç anlatamadığım kadar görmeliyimdir gözbebeklerinde derdimi Gülünecek her ne varsa, tek kahkaha olarak varmaktır ona Okşamaktır Okşanmaktır Sevişmektir Özlemektir sevişirken dahi, daha sonraki sevişmeleri Her şeye değendir Ödenen her bedelin tam karşılığıdır Aşk dünyada başka insan kalmamasıdır''

''Bilen, anlatma ihtiyacını genelde yazarak giderir Her şeyi olduğu gibi, gördüğün gibi yazmaksa çok büyük risktir! Cesaret ister Yazdığın ülke, kendinden yüzlerce kat büyük egolarla ülkeyi yöneten siyasetçilerin, adalet dağıtan yargı organlarının elindeyse, vay haline! Diyeceğim o ki; Fikrin suç olabildiği ülkelerde yazmak Ya Kurtuluş Savaşı'nı yaşamış, orada çarpışmış ''Türkler'' gibi yürek gerektirir, ya da gerizekâlı olmayı! Korkarak yazmak acı verir yazara Korkup yazamamaksa, kalemini kıçına sokmak kadar iğrençtir!''

(Tanıtım Bülteninden)

Aşk Tefecisi

Aykut Semerci

İkinci Adam Yayınları / Deneme Dizisi

Türkçe

316 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 21 cm

İstanbul, 2012, 1 Basım

ISBN : 9786051282589

Etiket Fiyatı : 10,00 TL (KDV Dahil)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com