Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, babanın, glaser, sandığı, sihirli, ute

Anne Babanın Sihirli Sandığı - Ute Glaser

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anne Babanın Sihirli Sandığı - Ute Glaser

Anne Babanın Sihirli Sandığı Kitap Özet - Ute Glaser Kitapları - Anne Babanın Sihirli Sandığı Kitap Tanıtım - Anne Babanın Sihirli Sandığı Kitap Fiyatı - Anne Babanın Sihirli Sandığı Ön Okuma

Kitap Özet

Gündelik Hayatınızı Daha Huzurlu Hale Getirmek İçin Anne Babalara 200 Tavsiye

Anaokulu kapısında ağlayan küçüğünüz nasıl sakinleştirilebilir?

Sebzelere burun kıvıran afacanınızla birlikte kırmızı biberleri kenarlarından kemirerek bir köpekbalığına dönüştürmeye ne dersiniz?

Denenmiş ve Onaylanmış: "Anne Babanın Sihirli Sandığı", 1 ile 10 yaş arası çocuklarınızı büyütürken karşınıza çıkabilecek tipik gündelik sorunların üstesinden daha sakin ve huzurlu bir şekilde gelebilmeniz için deneyimli anne babalardan alınmış 200 ipucu ve tavsiyeyi sizinle paylaşıyor

Belirgin: Banyoda, yemekte, uykuda, yolda Bölümler "sorun yaşanan" evrensel konular dikkate alınarak sınıflandırıldı Böylelikle o an için ihtiyacınız olan fikre hızlıca ulaşabiliyorsunuz

İlham verici: Dilerseniz sihirli sandığa basitçe göz atın Bırakın

bulduklarınız sizi harekete geçirsin ve hemen önerilerden birini kullanmayı deneyin

Ebeveyn ekstra: Ayrıca her bölümde hem sizi, hem de eşinizle olan ilişkinizi güçlendirecek pratik fikirler bulacaksınız

(Tanıtım Bülteninden)

Anne Babanın Sihirli Sandığı

Ute Glaser

Optimist Yayın Dağıtım / Anne - Baba Kitapları Dizisi

Etiket Fiyatı : 35,00 TL (KDV Dahil)

Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce)

190 s -- Kuşe-- Ciltsiz -- 16 x 23 cm

İstanbul, 2012, 1 Basım

ISBN : 9786054538461

Yayına Hazırlayan : Ayşe Giritli

Çeviri : Tuna Poyrazoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com