Kal Deme Ne Olur |
11-13-2007 | #1 |
gülgüzeli
|
Kal Deme Ne OlurGece son nefesi bekLiyor AyrıLık öncesi cesaretsizLik YaLnızLık öncesi caresizLik Bıcagın kemige dayandıgı an Fırtına öncesi sessizLik bu KaL gitme……………… Göz yanıLır mı içten sevmeLere Son verme……………… Can aLısır mı sensiz geceLere KaL gitme………………… KaLp alısır mı böyLe gitmeLere Bu gece…………………… Can dayanır mı acı cekmeLere Gece bak kederi ekLiyor SensizLik öncesi sevgisizLik BensizLik öncesi dengesizLik Kendimi senLe kaybettiğim an BizsizLik öncesi öncesizLik bu KaL gitme……………… Gam katıLır mı güzeL seneLere Son verme……………… Can aLısır mı veda etmeLere KaL gitme………………… KaLp aLısır mı söyLe bitmeLere Bu gece…………………… Can dayanır mı sensiz saatLere gitmeliyim şimdi kal deme ne olur! çok zor sende kalanları geri almak için gelmek ve yine bitmekbitirmek! kalanlar ne miydi? kokum kalmıştı teninde, ha bir de ellerim ellerinde yüreğimi zaten biliyorsun yıkık,yenik,sana mağlup! gidiyorum bakma bana, gözlerin kal dedi yine bak nasıl giderim bakma bana,bakma emanetimsin sen gözyaşlarına! sensiz geçen gecelerimi yaşadım saymadım hiç, sensiz saniyelerimi zaman yerine koymadım ben sen yokken kendimi adam yerine koymadım!!!