![]() |
Gitsem... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Gitsem...Gitsem diyorum ![]() ![]() ![]() Varlığını varlığımla birlikte yok edebilsem ![]() ![]() ![]() Gitsem ![]() ![]() ![]() Gidişlerim, gelişlerimden uzaklara gitse ![]() ![]() ![]() Nereye? Senin olmadığın bir yer olsun istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gitsem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani diyorum senin soluk almadığın ve senin senin verdiğin soluğu benim duymadığım bir yer var mıdır? Hani senin bakıp göz kırpmadığın yıldızlar var mıdır ben onları görsem? Hani seni ısıtmayan bir güneş ısıtsa yokluğunda buz tutan kalbimi, senin ısıtamadığın benliğimi ![]() ![]() ![]() Sensiz bir dünya istiyorum, senin dünyam olduğunu hatırlamak istemeden! Gitsem diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben gitsem de, sensiz gidebilir miyim sanıyorsun? Varlığını varlığıma bırakıp giderken, sensiz sabahlara uyanabilir miyim ben? Varlığına gölge imkansızlığın hep kalbimdeyken, seni taşıyamazken sensizliği taşıyabilir mi bu beden?! Gitsem diyorum ![]() ![]() ![]() Sen göz kırpmasan da, ben gözkırpıyorum yıldızlara ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ısıtmasa da bu güneş, senin ısıtamadığın kalbimi sen içindeyken ısıtıyor ![]() ![]() ![]() Sen saymasan da takvim yapraklarını içimdeki sen, günleri aya çeviriyor ![]() ![]() ![]()
|