![]() |
Köpeğin İş İlanı |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Köpeğin İş İlanıBir köpek, yolda yürürken gözüne bir iş ilanı takılır
![]() koşarak başvurmaya gider ![]() Ofisten içeri girer, sekretere bakar, iş başvurusu için geldiğini anlatmaya çalışır ![]() ![]() Yönetici köpeği odasına alır, şaşkınlıkla bakar ![]() emin,sandalyeye zıplar ve oturur ![]() Yönetici "Seni işe alamam ![]() ![]() Köpek sandalyeden aşağı atlar, daktilonun başına geçer ve hatasız bir yazı yazar ![]() ![]() Yöneticinin ağzı açık kalır ; "Ama bu yetmez, ben iyi bir bilgisayar kullanıcısı arıyorum ![]() Köpek bu kez bilgisayarın başına oturur ![]() sonra ilk oturduğu sandalyeye döner ![]() Yönetici aklını kaçırmak üzeredir ![]() ;"Anlıyorum birçok özelliğin var ve gerçekten çok akıllı bir köpeksin ![]() sorun şu ki; ben sana bu işi veremem ![]() Köpek fırlar ve patisini ilanın üzerine koyar ![]() şansı vardır" yazılıdır ![]() Yönetici;"Evet ama ilanda başvuranın yabancı dil bilmesi gerektiği de yazılı ![]() ![]() Köpek sakince yöneticiye bakar ve cevap verir ; ·"Miyaav!" |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Köpeğin İş İlanı |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() Cevap : Köpeğin İş İlanıpuhahaha süper yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Köpeğin İş İlanıEline sağlık virüs, gerçekten güzeldi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Köpeğin İş İlanı:Green_Colorz_PDT_01:sm_biggrin: miyav onun yabancı dili olmuş hehe
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Köpeğin İş İlanıÇOK GÜSEL PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER |
![]() |
![]() |
|