Maço Erkegin Sevgilisiyle Kavgası... |
11-08-2007 | #1 |
tatia27
|
Maço Erkegin Sevgilisiyle Kavgası...Aloooooooooooooo Anasını sattııımın kızı ne lan bi saattir telefonun meşgul - Annem aradı Murat kızma yaaa - Başlatma şimdi anandan awradından Seni almaya geliyorum hazır ol Buluşurlar - Nasılsın sevgilim? - Sevgilini sittirtme lam oğlanmıyız biz - Peki erkeğim nasılsın? - Bozuk biraz Boşver Ne lan bu eteğin boyu? biraz daha kısa giyseydinde diz kapakların gözükseydi - Offf Murat yaa lütfen yine başlama - Sanamı sorcam azını sittiiim yosması Benim manitam böyle giyinip azına burnuna marshall boya süremez siterim allama - Buket allama kitabıma yediceddini karacaahmete gönderirim sağına soluna bakmadan yürü - Peki Murat sen nasıl istersen - Ayyyy Murat şu elbiseye bak ne güzel - Ne lan bu Bunun kumaşı nerde Bi donluk kumaştan elbise yapmış sittim ırz düşmanları Seninde azını yüzünü siterim böle elbiselere bakıpta ay ne güzel deme - Peki sevgilim - Bak halen sevgilim diyo Allama sokak ortasında madara ederim seni doooru konuş - Tamam Murat - Eeee söyle bakalım nereye gitmek istiyosun seni nereye ***üreyim - Sahilde yeni bir bar açılmış Murat oraya gidelimmi - Yok boşver şu çay bahçesi iyi şurda oturalım - Peki Murat - Surat yapma ananı siterim bak Buket! Biz delikanlı adamız bar ayakları bize gelmez ben okurken daraldım ya allah kıza yardım etsinama o da çekmesin canım ,çekiyosada ses etmesin
11-08-2007 | #2 |
angelesdream
|
Cevap : Maço Erkegin Sevgilisiyle Kavgası...Ne lan bu eteğin boyu? biraz daha kısa giyseydinde diz kapakların gözükseydi Benim manitam böyle giyinip azına burnuna marshall boya süremez siterim allama :sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: |
|